Αύριο Παρασκευή (10/3) οι αλλαγές Διοίκησης σε 12η και 16η Μεραρχίες Πεζικού

Αύριο Παρασκευή (10/3) οι αλλαγές Διοίκησης σε 12η και 16η Μεραρχίες Πεζικού

1. 12η ΜΕΡΑΡΧΙΑ: Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, στις 09:30ω θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοικήσεως της 12ης Μεραρχίας, η οποία θα λάβει χώρα στο Μνημείο Πεσόντων της Μεραρχίας, στο Στρατόπεδο «ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ» όπου ο Υποστράτηγος Χρήστος Μπακιρτζής, μέχρι πρότινος Επιτελάρχης της 1ης Στρατιάς, παραλαμβάνει τη Διοίκηση από τον Υποστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο, που αναλαμβάνει Διευθυντής Πεζικού στο ΓΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιοι είναι οι νέοι Διοικητές XII M/K MΠ και XVI Μ/Κ ΜΠ

2. 16η ΜΕΡΑΡΧΙΑ: Αύριο Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής στην 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού Διδυμοτείχου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Σας γνωρίζουμε ότι, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:30 (ώρα προσέλευσης προσκεκλημένων 12:10), θα πραγματοποιηθεί τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων Διοικητή της Μεραρχίας, στο Στρατόπεδο «ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΔΗMΗΤΡΙΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ», στο Διδυμότειχο.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, θα πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2. Είσοδος μόνο με πρόσκληση.

Κατά την διάρκεια της Τελετής ο Υποστράτηγος Θεόδωρος Χατζηγεωργίου παραδίδει τη Διοίκηση της 16ης Μεραρχίας στον Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Καραμανίδη, ο οποίος προηγουμένως υπηρετούσε στο ΕΓΑ/ΓΕΣ, ως Διευθυντής.

ΠΗΓΗ: radioevros.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια