Μανωλάκος: Εγκληματική η παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ το 2019 στην ιεραρχία στελεχών ΕΔ

Μανωλάκος: Εγκληματική η παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ το 2019 στην ιεραρχία στελεχών ΕΔ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν. Μανωλάκος: Εγκληματική η παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ το 2019 στην ιεραρχία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Αντιστράτηγος ε.α. Νικόλαος Μανωλάκος με την ιδιότητα του Εισηγητή στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες διατάξεις», συμμετείχε, στη συζήτηση που έγινε στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου έλαβε μέρος ο Πρωθυπουργός της χώρας.

Ο κος Μανωλάκος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι πρόκειται για το πρώτο νομοσχέδιο, μετά από αρκετά χρόνια, που βελτιώνει και ρυθμίζει ζητήματα που αφορούν το στρατιωτικό αλλά και το πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. «Το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ διορθώνει λάθη, αστοχίες και αδικίες του παρελθόντος», πρόσθεσε.

Απαντώντας ουσιαστικά στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τις προηγούμενες ημέρες έκαναν λόγο για «ένα κακό νομοσχέδιο», ο Βουλευτής Α’ Πειραιά τόνισε ότι το νομοσχέδιο διορθώνει νομοτεχνικές ατέλειες, αποκαθιστά το Δίκαιο, εισάγει νέες τομές και σίγουρα επιλύει πολλά ζητήματα που έχριζαν επικαιροποίησης.

«Ανεπίτρεπτη και πολιτικά εγκληματική ήταν η παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ το 2019 στην ιεραρχία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, αφού ανέτρεψε την κανονικότητα της ιεραρχίας», πρόσθεσε ο κύριος Μανωλάκος και συνέχισε λέγοντας πως «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι υπερήφανη διότι έβαλε τις Ε.Δ. σε μια νέα τροχιά, που θα την φέρει σε κατάσταση ποιοτικής υπεροχής έναντι των επιβουλέων της ακεραιότητας της χώρας μας».

Σημειώνεται ότι το νομοσχέδιο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Νίκος Μανωλάκος
Βουλευτής Ν.Δ. Α΄ Πειραιώς και Νήσων

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Και εσύ σαν κυβέρνηση τι έκανες 3 ,5 χρόνια τώρα το θυμήθηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς, τώρα λίγο πριν τις εκλογές το θυμήθηκε! Κατά τα άλλα τσεπωσαμε το ΒΟΕΑ των 25.000€υρώπουλων και για τους άλλους από 'δω παν και οι άλλοι. Άσε ρε Νικολάκη μας έφτιαξες καλά 3,5 χρόνια τώρα ζητάς και ρέστα. Πώς το έλεγε η Ρένα, "πάσο, τα ρέστα μας νικολάκη, τα ρέστα μας".

      Διαγραφή
  2. Κι'εσύ 3,5 χρόνια που είσαι κυβέρνηση τι έκανες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιότιμε Κύριε Μανωλάκο , ειλικρινά Λυπάμαι γιατί έγινες και εσυ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ της Ν.Δ. Λες και εσυ δεν πέρασες από τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων και δεν ξέρεις τι μειώσεις έχουν γίνει είτε στα εν Ενεργεία στελέχη , Είτε στους Αποστράτους .
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΡΑΤΗΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχαχαχα....ούτε τσίπα αξιοπρέπειας.....θεέ μου τι σου φταίξαμε με δαύτους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα φάμε αρχαιότητα. ΝέαΔιάλυση. Κανένας στρατιωτικός δεν συμπράτει με ακροδεξιά κόμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μανωλάκος.... Δεν έκανε ΤΊΠΟΤΑ για τους Απόστρατους συναδέλφους του. ΑΠΈΤΥΧΕ! Τού ευχόμαστε ολόψυχα σύντομα να γυρίσει στο χιλιάρικο που είμαστε κι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι ο Μανωλάκος ΕΠΟΠ να γυρίσει στο χιλιάρικο; Αυτοί Φίλε μου τη μπάζα τους την έκαναν.Αντιστρατηγος με διπλά χρόνια καταδρομεα - αλιξεπτωτιστη, μερίσματα αντιστρατηγου και 4 χρόνια βουλευτής! Μιλάμε για φράγκα.χαχαχαχα.Αλοιμονο φίλε από εμάς!
      Ι

      Διαγραφή
  7. Καλά 4 χρόνια να μην κάνεις τίποτα αλλά να βγαίνεις και να λες ότι φταίνε άλλοι αυτό πάει πολύ. Να βγαίνει και να περιπαίζει τους εν ενεργεία και τους αποστράτους ένας πρώην στρατιωτικός και απόστρατος το καταδικάζει ακόμη και ο Θεός. Κρίμα ... Καμιά παραίτηση δεν θα έβλαπτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Μανωλάκο συγχαρητήρια για την ρύθμιση σειρών ΑΣΣΥ 91-93. Μόνο για αυτό. Για όλα τα υπόλοιπα, ελπίζω να σας μεταφέρουν τα σχόλια οι "δικοί" σου άνθρωποι. Αν και προφανώς, δεν θα σου πουν τίποτα. Κορόιδεψες τις επόμενες 2 σειρές ΑΣΣΥ (94-95) ότι θα είναι και αυτές στην ρύθμιση. Ψέμματα & κοροϊδία. Αντιθέτως, θέλετε να τις κρατάτε σαν κομματόσκυλα με την ελπίδα ότι σε 2 χρόνια (!!!!) θα τακτοποιήσετε και αυτούς. Καταντήσατε τις Σχολές Υπαξιωματικών χειρότερες από τους ΕΜΘ. Τους φορτώνετε ευθύνες & καθήκοντα σε αντίθεση με τον θεσμό των ΕΜΘ που δίνετε απλόχερα 3 βαθμούς και αφαιρείτε από τις αποφοίτους ΑΣΣΥ 2 βαθμούς. Σαν Πειραιώτης.... τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν εμπαιζομεθα πλεον, δεν πιστεύουμε σε ψεύτικες υποσχέσεις και δηθεν ενδιαφέρον....
    Ξυπνησαμε πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή