Αυτή είναι η νέα σύνθεση της Ηγεσίας ΕΔ μετά τις κρίσεις-τοποθετήσεις–Όλα τα ονόματα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Αυτή είναι η νέα σύνθεση της Ηγεσίας ΕΔ μετά τις κρίσεις-τοποθετήσεις–Όλα τα ονόματα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Αυτή είναι η νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά τις τελευταίες έκτακτες κρίσεις και την πλήρωση των κενών θέσεων που προέκυψαν έπειτα από τις προαγωγές των ανώτατων αξιωματικών.

Ειδικότερα, μετά την απόφαση του ΚΥΣΕΑ της 17/01/2023 για την τοποθέτηση των Αντιστρατήγων, Αντιναυάρχων, Αντιπτεράρχων, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων διαμορφώνεται ως εξής:

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

 1. Συγχαρητήρια σε όλους. Ιδιαίτερα στον Αντιστρατηγο Καπραβελο Παρι, όπου τον είχα ως Διοικητή της 71 ΑΜ ΤΑΞ. Άριστος Αξιωματικός και πάνω από όλα εξαιρετικός χαρακτήρας και υπέροχος Άνθρωπος και συνάδελφος. Συγχαρητήρια Στρατηγέ και εις ανώτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είπαμε, με τις κρίσεις είναι όλοι καλοί και άριστοι, οι κακοί και άχρηστοι είναι στο σπίτι τους. Έχουν φροντίσει οι εκάστοτε κυβερνήσεις και ιεραρχίες με τους διάφορους νομούς και τροποποιήσεις να κρατούν πάντα τον αφρό και τον κατιμά τον χύνουν στον νεροχύτη. Άντε αλλάξτε πλευρό και καλόν ύπνο!

   Διαγραφή
 2. Τι κρίσεις ήταν κι αυτές! Έγινε μια ανακύκλωση.Αποστρατευτηκαν άριστοι Αξιωματικοί και πάλι κόλλησε η επιτεριδα. Δεν το χωρά ανθρώπινος νους με την αποστρατεία κάποιον άριστων των αρίστων Αξιωματικών.Απορω με το σκεπτικό του ΣΑΓΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 30 αντγοι/ανπρχοι/αντυρχοι και πολλαπλάσιοι αποκάτω τους για 100000 κόσμο, το λες και πολύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εδώ ο Σπανός επιβιώνει... επειδή έχτισε ένα ΚΥΤ σε 2 νύχτες εις βάρος των ΕΠΟΠ...και τον κρατάνε ακόμη.....μ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μόλις βγει ο Αλέξης θα είναι όλοι παρελθόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 21!!!!!!
  Πόσοι υποστρατηγοι και πόσοι ταξίαρχοι είναι όλοι μαζί;;; γνωρίζει κανείς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή