ΣΑΣΜΥ: Ευχές–Μερικός Απολογισμός 2022–Σκοποί (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΣΑΣΜΥ: Ευχές–Μερικός Απολογισμός 2022–Σκοποί (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Ως Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχές του Προέδρου και του ΔΣ προς όλους τους συναδέρφους των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα στα μέλη του συνδέσμου μας για Υγεία, Ευημερία, Οικογενειακή και Προσωπική Ευτυχία.

Ο ΣΑΣΜΥ, ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών και γνωρίζοντας ότι τα περισσότερα προβλήματα στην οικογένεια των στρατιωτικών είναι κοινά, στέλνει προς όλους τους συναδέρφους, Ομοσπονδίες Στρατιωτικών, Ενώσεις και Σωματεία τα οποία δραστηριοποιούνται στον χώρο, μήνυμα «ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ».

Ως ΣΑΣΜΥ αυτό το κάνουμε πράξη από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης μας κοινοποιώντας τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των μελών μας προς όλους χωρίς περιχαρακώσεις και διαχωριστικές γραμμές.

Ταυτόχρονα προτρέπουμε την φυσική μας ηγεσία, πολιτική και στρατιωτική, να ενσκήψει στα προβλήματα που ταλανίζουν τα μέλη μας ορίζοντας το 2023 ως έτος δίκαιης επίλυσης όλων των δυσχερειών που έχουν προκύψει...

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Δηλαδη ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ μονο απο τη ΣΑΣΜΥ που ειναι ενας απλος συλλογος ΝΠΙΔ να μπουν 2 εκπροσωποι στο ΔΣ του ΜΤΣ;Καταλαβα καλα;Ποσα ΝΠΙΔ -συλλογοι στρατιωτικων υπαρχουν στην Ελλαδα,που εκπροσωπουν πολλες κατηγοριες.Γιατι οι κυριοι ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ζητουν να μπουν μονο απο το συλλογο τους;Και περιμενουν τωρα ο Υπουργος η καποιος σοβαρος ανθρωπος να τους παρει στα σοβαρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή