Εθελοντές Μακράς Διαρκείας και «...δόθηκαν 3πλάσια ποσά ΗΕΕ»;;; Κ. Υπουργέ υποτιμάτε την νοημοσύνη και αξιοπρέπεια στελεχών ΕΔ

Εθελοντές Μακράς Διαρκείας και «...δόθηκαν 3πλάσια ποσά ΗΕΕ»;;; Κ. Υπουργέ υποτιμάτε την νοημοσύνη και αξιοπρέπεια στελεχών ΕΔ

Κείμενο Αναγνώστη του ιστολογίου μας staratalogia.gr-Εστάλη με email:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ μετά από 3 1/2 χρόνια στην ηγεσία του ΥΠΕΘΑ συνεχίζετε να μην γνωρίζετε τις κατηγορίες Αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού με βάση την προέλευση τους. Εθελοντές Μακράς Θητείας υπάρχουν, Εθελοντές Μακράς Διαρκείας δεν υπάρχουν στην χώρα. Στην πρόσφατη συνέντευξη σας στην κυρία Τρέμη επαναλάβατε για πολλοστή φορά το ίδιο «λάθος».

Τα μόνα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε απολύτως είναι οι σκέψεις και οι συμπεριφορές μας. Όταν επαναλαμβάνουμε το ίδιο λάθος συνεχώς, παύει να είναι λάθος.

Ένα λάθος που επαναλαμβάνεται περισσότερο από μία φορά είναι μια απόφαση. (Πάουλο Κουέλο.)

Έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε λάθη, αλλά το καθήκον να τα διορθώνουμε. (Πιερ ντε Ρονσάρ).

Το μεγαλύτερο λάθος είναι να μην έχεις συνείδηση των λαθών σου (Καρλάιλ Τομας)

Αυτά για τις αναφορές πρός τους ΕΜΘ Αξιωματικούς Διαρκείας.

Επίσης δηλώσατε πως τα προηγούμενα χρόνια της θητείας σας δόθηκαν τριπλάσια ποσά σε σχέση με το φετινό των 180 ευρώ μικτού ποσού.

Καθαρό ποσό είναι 158,48 ευρώ. Σε Στρατιωτικούς ποιας χώρας δόθηκαν τα προηγούμενα χρόνια οριζόντια 540 ευρώ. Προφανώς σε άλλη χώρα. Ποια η λογική να αναφέρετε ποσά που ουδέποτε δόθηκαν. Μήπως θα έπρεπε να ανακαλέσετε αφού κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. Υποτιμάτε την νοημοσύνη αλλά και την αξιοπρέπεια των στελεχών των ΕΔ της χώρας.

Δημοσίευση σχολίου

23 Σχόλια

  1. Το παλικάρι δεν το έχει βασανίζεται και μας βασανίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τοτε που τον διεψευσε ο υπουργος οικονομικων επρεπε να εχει αντικατασταθει μαζι με τους συμβουλους του.Νομιζε οτι οι συνδικαλιστες θα βασιζονταν στον λογο του και δεν θα απευθυνοντουσαν στον υπουργο οικονομικων για να τσεκαρουν αν τους ειπε αληθεια η ψεματα.-

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς. Μισεί τους στρατιωτικούς

      Διαγραφή
  2. Εμείς ξέρουμε το βράδυ των εκλογών θα ξέρει κ αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σου με το να υποτιμάς τη νοημοσύνη εκατοντάδων στελεχών των ΕΝ. ΔΥΝ. Στις επικείμενες εκλογές θα σε τακτοποιήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα περι νεου μισθολογιου που...επεξεργαζεται θα επεξεργαζεται μεχρι την παραμονη των εκλογων.Το εχουν ξαναδει το εργο οι στρατιωτικοι το 2017.Οσο αφορα τα νυχτερινα επιτηδες δεν αναφερθηκε στις εξαιρεσεις που δεν ισχυουν στον δημοσιο και ιδιωτικο τομεα αλλα μονο για τους στρατιωτικους.Μακαρι να ηταν σαν τον υπουργο δημοσιας ταξης που χτυπαει το χερι στο τραπεζι διεκδικωντας τα αυτονοητα για το προσωπικο των σωματων ασφαλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και το τερματισε σε αυτην την επικοινωνιακη του συνεντευξη παρελειψε να αναφερει πως ολο το στρατευμα πινει νερο στο ονομα του.

      Διαγραφή
  5. Τα περι νεου μισθολογιου που...επεξεργαζεται θα επεξεργαζεται μεχρι την παραμονη των εκλογων.Το εχουν ξαναδει το εργο οι στρατιωτικοι το 2017.Οσο αφορα τα νυχτερινα επιτηδες δεν αναφερθηκε στις εξαιρεσεις που δεν ισχυουν στον δημοσιο και ιδιωτικο τομεα αλλα μονο για τους στρατιωτικους.Μακαρι να ηταν σαν τον υπουργο δημοσιας ταξης που χτυπαει το χερι στο τραπεζι διεκδικωντας τα αυτονοητα για το προσωπικο των σωματων ασφαλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριακή (των εκλογών) κοντή γιορτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παναγιωτόπουλε, πόσους δικούς σου έχεις μαζέψει ρε εκεί στη μονάδα της πολεμικής αεροπορίας στη Χρυσούπολη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο εκεί; Που να δείτε τι γίνεται σε προνομιακές μονάδες σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη !

      Διαγραφή
  8. Παρουσιασε μια εικονικη πραγματικοτητα με τακτοποιημενους κι ευχαριστημενους στρατιωτικους που με τοσες πολλες...παροχες θα τους πηγαινε πολυ να παρουν και το 600αρι και εκ του πονηρου παλι αφησε την δημοσιογραφο να νομιζει πως ολοι οσοι θα εργαζονται τις νυχτες θα αμοιβονται αδιακριτως οπως ολοι οι δημοσιοι και ιδιωτικοι υπαλληλοι και το τερματισε με την καθιερωμενη κοτσανα...μακρας διαρκειας.Επειδη δεν θα μπορουσε να ισχυρισθει τα ιδια σε ειδικους δημοσιογραφους αμυντικων θεματων που ερευνουν τας γραφας...προτιμησε μια δημοσιογραφο της αρεσκειας του.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέντε ώρες νυχτερινά υπογράψατε με Σταϊκούρα αντί για 8 ώρες που έχει νομοθετηθεί.... ξέρεις τους βαθμούς των ενόπλων δυνάμεων; Δεν νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά, το ξέρουμε όλοι πλέον ότι ο συγκεκριμένος ΥΠΕΘΑ μας θεωρεί ,πέρα από πολίτες δ κατηγορίας, και ηλίθιους!!!!Αν ο Αλέξης δεσμευτεί δημόσια την εφαρμογή του ν.4609/19, για δεύτερη πενταετία από μονάδες εκστρατείας,νόμο που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν τον εφάρμοσε ο Παναγιωτόπουλος,θα χτυπήσει στα ίσια τον Μήτσοτακη στις εκλογές.Μιλαμε για χιλιάδες Στελέχη και τις οικογένειές τους που έχουν σιχαθεί αυτή την απαξίωση από την πολιτεία, έχουν κουραστεί να τραβάνε τα πάνδεινα σε σχέση με τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα και το μόνο που θέλουν είναι να μπορέσουν να φύγουν μια ώρα νωρίτερα. Μιλάω με δεκάδες στελέχη καθημερινά και το μόνο που θέλουν είναι αυτό!!! Μια επιπλέον πενταετία από μονάδες εκστρατείας!!!!! Τσίπρα ακούς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσίπρα ακούς;;Κατρουγκαλε ακούς;;Βγες να μας τακτοποιήσεις! Όπως τακτοποίησες μαζί με τον Κατρουγκαλο,τους απόστρατους το 2016.

      Διαγραφή
    2. Σιγά μην ψηφίσουμε τον ζαβό πρόεδρο του δεκαπενταμελούς. Κατάλαβες αριστερό τρολλάκι;

      Διαγραφή
    3. Μια επιπλέον 5ετια με πραγματική υπηρέτηση σε μονάδες εκστρατείας από τον Τσιπρα, αν θέλει να ξαναγίνει πρωθυπουργός!!! Θα τον ψηφίσουν οι ΕΔ!! Αλλιώς περιμένετε το νέο μισθολόγιο του γεεθα σε 4 χρόνια με πραγματικές αυξήσεις των 50€...

      Διαγραφή
  11. ΜΑΥΡΟ
    ΜΑΥΡΟΟΟ
    ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΑΠΟ ΔΕΞΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αριστερό τρολακι?Όχι φίλε μου μέχρι τώρα ΝΔ ψήφιζα αλλά έτσι όπως έχουν τα πράγματα δεν ξαναψηφίσω όπως και χιλιάδες συνάδελφοι του Στρατού,θα το ρίξω Τσίπρα μόνο αν δεσμευτεί για εφαρμογή 2ης πενταετίας από μονάδες εκστρατείας γιατί τώρα έτσι όπως τα έκανε ο ανικανοτερος ΥΠΕΘΑ ever (το λένε όλοι πλέον) οι Μονάδες Έβρου νησιών έχουν εξομοιωθεί ακόμη και με κλιμάκια της πυροσβεστικής, αστυνομίας και στρατού στο εσωτερικό της χώρας που τα στελέχη πατάνε το πόδι τους 2 φορές την εβδομάδα (όποιος γνωρίζει καταλαβαίνει καλά τι εννοώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, θα δεσμευθεί όπως με το δημοψήφισμα του 2015. Άσε μας άνθρωπε μου Χριστουγεννιάτικα.....

      Διαγραφή
  13. Ούτε Εθελοντές Μακράς Θητείας, ούτε διαρκείας. Ήμαστε προέλευσης Ο.Π.Υ. - Ε.Π.Υ. και μονιμοποιηθήκαμε. Το αναγράφει άλλωστε και η ταυτότητά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν της ελεγε την πασα αληθεια δηλαδη ποιοι θα εξακολουθησουν να εργαζονται νυχτιατικα χωρις νυχτερινη αποζημιωση και πως οσοι αποζημιωθουν για τα νυχτερινα θα απασχολουνται οκτω ωρες και θα πληρωνονται για πεντε...θα τον αφηνε στα κρυα του λουτρου και μετα θα αρθρογραφουσε για τον εμπαιγμο των στρατιωιτκων απο την πολιτικη τους ηγεσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή