Συνάντηση Αποφοίτων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1983 (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση Αποφοίτων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1983 (ΦΩΤΟ)

Μετά από διακοπή τριών ετών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα πραγματοποιήθηκε από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου η συνάντηση των μελών του Συνδέσμου Αποφοίτων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1983.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 27/09/2022

Στο πλαίσιο της τριημέρου συνάντησης έλαβε χώρα μια σειρά εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων, ξενάγηση στο Κάστρο του Πλαταμώνα, επίσκεψη στο χωριό Παλαιός Παντελεήμονας και παράθεση επίσημου δείπνου στην προσφάτως ανακαινισθείσα Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, παρουσία του Διοικητού της 1ης Στρατιάς Αντιστρατήγου, Άγγελου Χουδελούδη.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας, την τέλεση αρτοκλασίας και την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων συμμαθητών της τάξεως 1983, στην Ιερά Μονή του Αγίου Νικοδήμου Πυργετού, παρουσία του Επιτελάρχου της 1ης Στρατιάς, Υποστράτηγου Χρήστου Μπακιρτζή.

Να σημειωθεί ότι απόφοιτοι της τάξεως 1983 είναι και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, καθώς και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Κύπρου, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης. Το ραντεβού της νέας συνάντησης στον ίδιο χώρο ανανεώθηκε για το 2023.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια