Έκτακτο: KYΣEA αύριο υπό τον Πρωθυπουργό με θέμα τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο

Έκτακτο: KYΣEA αύριο υπό τον Πρωθυπουργό με θέμα τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη 23 Αυγούστου το ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στον Έβρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει, στις 16:30 στο Μέγαρο Μαξίμου, σε τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), με βασικό θέμα τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο.

Αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και η προσπάθεια της Τουρκίας να εργαλειοποιήσει το μεταναστευτικό.

Όπως είχε δηλώσει ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Τάκης Θεοδωρικάκος, στις 20 Αυγούστου 1.500 μετανάστες προσπάθησαν να εισβάλλουν στην Ελλάδα από τον Έβρο.

«Μέσα σε ένα 24ωρο και κυρίως βραδινές ώρες επιχείρησαν να μπουν στην Ελλάδα 1.500 μετανάστες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος. Γενικότερα, τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει μεγάλη κλιμάκωση στο φαινόμενο με τις παράνομες μετακινήσεις μεταναστών.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Wowwwww, εκστασιάστηκα για να μη πω εκτακτοσιάστηκα!!! Γιάννα πούνε τι ακριβώς; Πως θα περνούν χωρίς να τους παίρνει χαμπάρι κανένας και το βασικό να μην φτάνει στα μέσα ή για το πώς θα κάνουν τον βαρκάρη; Αλήθεια "who pays the ferryman?" για τις έκτακτες μεταφορές των παγκοσμίως χαρακτηρισμένων "λαθρομεταναστών" εκτός της τοπικής βαλκανικής μπανανίας, μέσα από το ποτάμι;
    PS:Δηλαδή τώρα θα βάλει ο τύπος το βαλιτσακι του γεεθα να μας παρακολουθούν τι ανεβάζουμε στο φάτσαμπούκι, όπως ο προηγούμενος ά(Χ)ρ(Η)ιστος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή