Τουρκία: Διαμαρτύρεται για το λογότυπο των Ελληνικών Rafale με τη γαλοπούλα (Turkey) που τρέχει να γλυτώσει

Τουρκία: Διαμαρτύρεται για το λογότυπο των Ελληνικών Rafale με τη γαλοπούλα (Turkey) που τρέχει να γλυτώσει

Οι Τούρκοι μιλούν για ακραία πρόκληση εκ μέρους της Ελλάδας

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα και φερέφωνο του Ερντογάν, η Turkiye, με δημοσίευμα της ισχυρίζεται ότι οι Έλληνες πιλότοι στα νέα Rafale που έχει παραλάβει η χώρα μας και τα οποία αποτελούν αγκάθι στο μάτι της Τουρκίας, έχουν ζωγραφίσει – ως είθισται – ένα λογότυπο.

Οι Τούρκοι λοιπόν ισχυρίζονται ότι το συγκεκριμένο λογότυπο, απεικονίζει μια γαλοπούλα (Turkey) που φοράει φέσι, να τρέχει σαν να θέλει να γλιτώσει, κρατώντας την Τουρκική σημαία και από κάτω γράφει: “Don’t run, you’ll die tired” («Μην τρέχεις θα πεθάνεις κουρασμένη»).

Ο αθόρυβος θάνατος

Ενώ από κάτω από το λογότυπο υπάρχει γραμμένο το εξής: “Hellenic Rafale – The silent death” («Ελληνικά Rafale, ο αθόρυβος θάνατος»). Μάλιστα η Turkiye για να ανεβάσει το ηθικό ισχυρίζεται ότι οι τούρκοι έχουν πεισμώσει και όλοι λένε «αυτό δεν θα συμβεί».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα θέση στο θέμα πήρε και ο απόστρατος πτέραρχος Ερντογάν Καρακούς, ο οποίος είπε: «Αυτή η πρόκληση δεν ταιριάζει σε καμία σοβαρή χώρα.» και ο πτέραρχος συνέχισε τη γνωστή «καραμέλα» των Τούρκων: «Ελλάδα, Γαλλία και ΝΑΤΟ προετοιμάζονται για μια βαριά εκστρατεία κατά της Τουρκίας».

Και ο Τούρκος πτέραρχος συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος, να λέει πράγματα που ούτε ο ίδιος πιστεύει καλά καλά, αλλά τα λέει για να τα πιστέψει: «Το θάρρος και η εκπαίδευση των πιλότων μας (λέει ο Τούρκος) είναι απαράμιλλό. Οι πιλότοι μας είναι σαν πέτρες»

ΠΗΓΗ: in.gr - ΦΩΤΟ: armynow.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ακριβώς έτσι ρε μεμέτογλάν. Πέτρες που θα βουλιάξουν άμεσα στον πάτο του Αιγαίου, τροφή για τα ψάρια του. Στο πάντα Ελληνικό Αιγαίο Πέλαγος από άκρη σε άκρη, από τις ακτές της Μικράς Ασίας, τις ακτές της Αιολίας, μέχρι τον Ελλήσποντο και την μαύρη θάλασσα και πέρα μέχρι στις ακτές της Λιβύης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή