Σουφλί: Υποδοχή του ΓΕΠΣ Αντγου Ν. Φλάρη στο Δημαρχείο

Ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος υποδέχθηκε στο Δημαρχείο, στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης, τον Γενικό Επιθεωρητή του Στρατού και Διοικητή Δόγματος και Εκπαίδευσης, Αντιστράτηγο Νικόλαο Φλάρη, τον οποίο συνόδευε ο Ταξίαρχος της 50ης Ταξιαρχίας Πεζικού Καραγκούνης Χρήστος.

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος εξήρε την άριστη και αρμονική συνεργασία που υπάρχει με τις δύο Ταξιαρχίες που εδρεύουν στην περιοχή του Δήμου Σουφλίου και την σημαντική συνεισφορά τους στην από κοινού επίλυση προβλημάτων και περιστατικών. Ταυτόχρονα, για ακόμη μία φορά στάθηκε στο υψηλό αίσθημα ασφάλειας που διακατέχει τους πολίτες του Δήμου Σουφλίου αναγνωρίζοντας την υψηλή ετοιμότητα των μονάδων της περιοχής μας.

Σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς, ο Δήμαρχος παρέδωσε στον Γενικό Επιθεωρητή του Στρατού και Διοικητή Δόγματος και Εκπαίδευσης, αναμνηστικό ιστορικό βιβλίο του Δήμου Σουφλίου, αλλά και μεταξωτά που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της περιοχής. Με την σειρά του ο Αντιστράτηγος κ. Νικόλαος Φλάρης παρέδωσε στον Δήμαρχο αναμνηστική τιμητική πλακέτα.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια