Αλεξανδρούπολη: «Έτσουξαν» τους Τούρκους οι δηλώσεις του Α/ΓΕΣ Χαρ. Λαλούση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη: «Έτσουξαν» τους Τούρκους οι δηλώσεις του Α/ΓΕΣ Χαρ. Λαλούση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισχυρό μήνυμα αποτροπής έστειλε από την πρωτεύουσα του Έβρου, την Αλεξανδρούπολη, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Πρώτος σταθμός της διήμερης περιοδείας του Α/ΓΕΣ στην περιοχή των συνόρων, τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2022 της Αλεξανδρούπολης, όπου κληθείς να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ, έστειλε ισχυρό μήνυμα αποτροπής:

«Ο Ελληνικός Στρατός, είναι ισχυρότερος από κάθε άλλη φορά και εκπέμπουμε ένα μήνυμα ετοιμότητας και αξιόπιστης αποτροπής. Είμαστε έτοιμοι…», τόνισε με νόημα.

Αυτές οι δηλώσεις «έτσουξαν» μειονοτικό ΜΜΕ, το οποίο παίζει το ύπουλο παιχνίδι της Άγκυρας στη περιοχή και συγκεκριμένα ανέφερε:

«Έστειλαν μήνυμα στην Τουρκία από τελετή στην Αλεξανδρούπολη. Ο ελληνικός στρατός είναι ισχυρότερος από ποτέ και στέλνω μήνυμα ετοιμότητας και αποτροπής. Είμαστε έτοιμοι να προστατεύσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας έναντι κάθε απειλής».

Μήνυμα στην Τουρκία έστειλαν από την Αλεξανδρούπολη τόσο η πολιτική διοίκηση όσο και ο στρατιωτικός διοικητής. Ενώ η πολιτική πτέρυγα έλεγε «θέλουμε ειρήνη και συνεργασία με τους γείτονές μας», ο Α/ΓΕΣ έστειλε το μήνυμα «Ο ελληνικός στρατός είναι πιο δυνατός και πιο έτοιμος από ποτέ».

Με μαθητική και στρατιωτική παρέλαση γιορτάστηκε η 102η επέτειος από την απελευθέρωση της Αλεξανδρούπολης από τη βουλγαρική κατοχή (14 Μαΐου 1920), παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιο για Μακεδονία και Θράκη Σταύρο Καλαφάτη. Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Διοικητής του Δ’ΣΣ Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος», αναφέρει το ΜΜΕ..

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: directus.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Θα μπεις μπροστά να πάρουν κάνα φράγκο?????? Η θά συνεχίζεις να λές σάλια????? Εσύ και όλοι εσείς........
    Κάνα ενδιαφέρον για τους κατώτερους????

    ΑπάντησηΔιαγραφή