Τρίκαλα: Εγκαίνια νέων εστιατορίων και αίθουσας ψυχαγωγίας ΣΜΥ από ΥΠΑΜ Κύπρου (ΦΩΤΟ)

ΥΠΑΜ: Εγκαινίασε εστιατόρια και αίθουσα ψυχαγωγίας στη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών Τρικάλων - Έργο που αποτελεί προσφορά της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ελλάδα

Τα εγκαίνια των νέων εστιατορίων και της αίθουσας ψυχαγωγίας της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα τέλεσε σήμερα (23-05-2022) ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης. Έργο που αποτελεί προσφορά της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ελλάδα.

Οι νέες εγκαταστάσεις βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης των σπουδαστών σε μια ιστορική σχολή που προσφέρει αδιάλειπτα στην εκπαίδευση μεγάλου αριθμού Ελληνοκύπριων για να στελεχώνουν και να ικανοποιούν τις ανάγκες της Εθνικής Φρουράς σε προσωπικό.

Ο υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε στις αναθεωρητικές της βλέψεις της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο και τις μονομερείς ενέργειές της στης θαλάσσιες ζώνες Ελλάδας και Κύπρου, την συνεχή παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου της Ελλάδας και την εργαλειοποίηση του ανθρώπινου πόνου με τη διοχέτευση μεγάλου αριθμού μεταναστών και τις παράνομες ενέργειες στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου παραβιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου.

«Ως Έλληνες δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση, να εκσυγχρονίζουμε και να διατηρούμε σε υψηλό επίπεδο την ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων για να αντιμετωπίσουν κάθε εχθρική ενέργεια και να προασπίσουν την εδαφική μας ακεραιότητα  λειτουργώντας πάντα ως παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας στην ανατολική Μεσόγειο» ανέφερε.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας κ. Χαράλαμπου Πετρίδη, του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη, του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση και του περιφερειάρχη Θεσαλλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού και άλλων επίσημων προσκεκλημένων.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: ant1.com.cy

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ντροπή ! Όλο με προσφορές και ελεημοσύνες θα επιβίωνει το καθεστώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία, αναβαθμίστηκε η όλη κατάσταση προσφορών και χορηγιών, από φιέστες σε παραλαβές με "γκαραζόπορτες" και "ντατσούνια" πήγαμε σε αίθουσες και αυλές. Και οι εχθροί του έθνους, εγκαινιάζουν γραμμές παραγωγής υποβρυχίων, πυραυλικών συστημάτων και UVAs. Υπάρχει πάντως μια ομοιότητα.....στο κονσεπτ με τις κορδέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή