Δωρεά 20 «διπλοκάμπινων» οχημάτων 4x4 στο ΓΕΣ από «Ελλάδα 2021»-Φεύγουν «σφαίρα» για Έβρο (ΦΩΤΟ)

Δωρεά 20 «διπλοκάμπινων» οχημάτων 4x4 στο ΓΕΣ από «Ελλάδα 2021»-Φεύγουν «σφαίρα» για Έβρο (ΦΩΤΟ)

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Με μία νέα δωρεά προς το κοινωνικό σύνολο, αυτή τη φορά προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και ιδιαιτέρως προς το Στρατό Ξηράς, έδρασαν άμεσα και αποτελεσματικά ο Οργανισμός «Ελλάδα 2021», λίγο πριν ολοκληρώσει τον κύκλο προσφοράς του.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (13/05/2022) το πρωί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο Στρατόπεδο «Παπάγου», πραγματοποιήθηκε η τελετή παραδόσεως των 20 οχημάτων διπλής καμπίνας («διπλοκάμπινα»), με τετρακίνηση (4Χ4), τύπου TOYOTA 2,4D Ντήζελ, από τον Οργανισμό δια της Προέδρου του κ.Γιάννας Αγγελοπούλου προς την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, του υπουργού Εθνικής Αμύνης, Νίκου Παναγιωτόπουλου, του υφυπουργού. Νίκου Χαρδαλιά, των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ Στρατηγού, Κωνσταντίνου Φλώρου και Χαράλαμπου Λαλούση και των Υπαρχηγών ΓΕΝ και ΓΕΑ Υποναυάρχου Καμπουράκη ΠΝ και Υποπτεράρχου (Ι) Δ.Γρηγοριάδη αντιστοίχως, ως εκπροσώπων των «δικαιολογημένως απόντων» Αρχηγών τους.

Κλικ για μεγέθυνση:

Τις ευχαριστίες του ΥΠΕΘΑ και των Ενόπλων Δυνάμεων προς τους δωρητές εξέφρασε στη σύντομη τοποθέτησή του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, προσθέτοντας ότι τα 20 αυτά οχήματα «θα εξυπηρετήσουν αφάνταστα το μεταφορικό έργο του Στρατού Ξηράς, όπως τόνισε χαρακτηριστικώς.

Από την πλευρά του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος, αφού χαρακτήρισε τη σημερινή ως «πολύ σημαντική ημέρα για το ΓΕΕΘΑ», τόνισε ότι «κάθε δωρεά προς τις Ένοπλες Δυνάμεις που πολλαπλασιάζει τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες «επιστρέφει» πολλαπλάσια προς το Κοινωνικό Σύνολο».

Τέλος, η Πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» σημείωσε ότι η ολοκλήρωση του 2021 βρήκε τον «Ελλάδα 2021» με πλεόνασμα περίπου 4,5 εκατομμυρίων ευρώ. «Είχαμε το ευχάριστο πρόβλημα για το που θα διαθέσουμε αυτούς τους έξτρα πόρους ως το τέλος Ιουνίου 2022, που τελειώνει και η εξάμηνη παράταση λειτουργίας μας προσφέραμε στο Πυροσβεστικό Σώμα, στην Πολιτική Προστασία, ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου». Και σήμερα ήλθαμε εδώ για προσφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις» τόνισε χαρακτηριστικώς προσθέτοντας: «Οι Ε.Δ. δεν συνεισφέρουν μόνο στην άμυνα της χώρας αλλά και σε πλήθος άλλων κοινωνικών δράσεων. 20 οχήματα Τογιότα αξίας 840.000 ευρώ, που προέκυψαν από διαγωνισμό, και όπως μάθαμε αυτά τα οχήματα θα βοηθήσουν εξαιρετικά στον Έβρο. Αυτή είναι και η άυλη κληρονομιά του Ελλάδα 2021».

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Φεύγουν στον Έβρο για τους ταξίαρχους τον στρατηγό και κανέναν δκτη. Βέβαια θα πάν και στην Θεσ/νίκη, στην Λάρισα, στην Αθήνα γιατί και εκαι υπάρχουν στρατηγοί. Σε κάνα μήνα κάνετε ρεπορτάζ και θα δείτε που θα είναι αυτά τα αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα οι ανώτατοι δεν νομίζω ότι θα τα χρησιμοποιήσουν, άντε κανένας Ταξίαρχος. Από κει και κάτω όμως, Συνταγματάρχες-Διοικητές θα το τιμήσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή