Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στην έδρα της ΔΔΕΕ (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στην έδρα της ΔΔΕΕ (ΦΩΤΟ)

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο των καθημερινών επαφών με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, επίσκεψη στην έδρα της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ), στο στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΣΙΓΑΝΤΕΣ», στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου, Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τον Διοικητή της ΔΔΕΕ, Υποστράτηγο Γεώργιο Μανουρά, για την οργάνωση, την αποστολή, τις τρέχουσες εκπαιδευτικές και επιχειρησιακές δραστηριότητες, καθώς και για το χρονοδιάγραμμα και την πρόοδο των εργασιών ανακαίνισης των εγκαταστάσεων της νεοσυσταθείσας Διακλαδικής Διοίκησης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Χαρδαλιάς περιηγήθηκε στους χώρους του Στρατηγείου, καθώς και στο συνεργείο του Λόχου Τεχνικού της Μονάδας Υποστήριξης της Διοίκησης, με την ιδιαίτερα σημαντική αποστολή υποστήριξης, παρακολούθησης και συντήρησης του πλωτού και καταδυτικού υλικού όλων των Μονάδων Ειδικών Δυνάμεων, αλλά και των Μονάδων της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων. Επίσης, συνομίλησε και αντήλλαξε ευχές με στελέχη, με την ευκαιρία των επερχόμενων Αγίων Ημερών του Πάσχα.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

 1. Τον Δήμαρχο όλο βόλτες τον πηγαίνουν. Καταλαβαίνει τίποτα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ολο ...τσαρκες ...νικολακι !!! και απο δουλεια ...ενα μηδενικο !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αεργοι,κοπριτες και τζαμπατζηδες.Καμαρωστε νεοδημοκρατες τι ψηφησατε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Διευκρίνηση: Φυσικά το "Αεργοι,κοπριτες και τζαμπατζηδες" αναφέρεται στους πολιτικούς, και στην παρούσα φάση τον εικονιζόμενο πολιτικό πρώην δήμαρχο.

   Διαγραφή