ΓΕΑ: Ξεκινούν οι διαδικασίες επιλογής νηπίων για εγγραφή στο βρεφονηπιακό του 251 ΓΝΑ

ΓΕΑ: Ξεκινούν οι διαδικασίες επιλογής νηπίων για εγγραφή στο βρεφονηπιακό του 251 ΓΝΑ

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ενημέρωσε ότι πρόκειται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιλογής νηπίων που επιθυμούν να εγγραφούν στο βρεφονηπιακό σταθμό (ΒΝΣ) του 251 ΓΝΑ για το σχολικό έτος 2022-23.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν τα νήπια του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας (Π.Α.), έτερου προσωπικού, που υπηρετεί ή εργάζεται σε Μονάδα της Π.Α., καθώς και τέκνα δικαστικών λειτουργών του Δικαστικού Σώματος των ΕΔ., που υπηρετούν είτε στο ΥΠΕΘΑ είτε σε στρατιωτικό δικαστήριο με έδρα εντός Αττικής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη φιλοξενία του νηπίου είναι η συμπλήρωση της ηλικίας των δυόμισι (2,5) ετών κατά την έναρξη του σχολικού έτους ή μέσα στο έτος φοίτησης 2022-2023, (οπότε και ξεκινάει η φιλοξενία του νηπίου). Καθώς η φοίτηση στο νηπιαγωγείο έχει καταστεί υποχρεωτικά διετής, επισημαίνεται ότι τα νήπια, που την 1η Δεκεμβρίου του σχολικού έτους 2022-2023 συμπληρώνουν την ηλικία των τεσσάρων (4) ετών, δεν δικαιούνται φιλοξενίας σε βρεφονηπιακό σταθμό.

Ο βρεφονηπιακός σταθμός του 251 ΓΝΑ λειτουργεί από 1η Σεπτεμβρίου έως 31η Ιουλίου του επόμενου έτους, Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 07:00 έως 15:00 με δυνατότητα ευελιξίας μισής ώρας πριν και μετά του καθορισμένου ωραρίου. Η προσέλευση και η αποχώρηση των νηπίων γίνεται με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους.

Η οικονομική συνδρομή των γονέων για την εγγραφή και τη φοίτηση των νηπίων στο ΒΝΣ ανέρχεται στο ποσό των σαράντα πέντε ευρώ ανά μήνα για ένα τέκνο, εξήντα πέντε ευρώ ανά μήνα για δύο έως τρία τέκνα ενώ οι πολύτεκνοι γονείς, απαλλάσσονται της υποχρέωσης καταβολής οικονομικής συνδρομής, ανεξαρτήτως του αριθμού των τέκνων τους, που εξυπηρετούνται στο σταθμό.

Οι γονείς μπορούν να ενημερωθούν για τις διαδικασίες μέσω της ιστοσελίδας της Πολεμικής Αεροπορίας (https://www.haf.gr/2022/04/foitisi-teknon-ston-v-n-stathmo-251gna-to-scholiko/).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια