Νωρίτερα και πριν το Πάσχα οι συντάξεις Μαΐου 2022-Σε ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ πάλι το Δημόσιο-Δείτε ημερομηνίες

Νωρίτερα και πριν το Πάσχα οι συντάξεις Μαΐου 2022-Σε ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ πάλι το Δημόσιο-Δείτε ημερομηνίες

Την Μεγάλη Τρίτη 19 Απρίλιου, θα ξεκινήσει η καταβολή για τις συντάξεις Μαΐου, δηλαδή πριν το Πάσχα.

Σύμφωνα με ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΕΦΚΑ της 4/4/2022:

Πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Μαΐου 2022

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 10ης Φεβρουαρίου 2022 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

Στις 19 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.ΟΑΕΕ, τ.ΟΓΑ, τ.ΕΤΑΑ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ).

Στις 20 Απριλίου 2022 ημέρα Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9.

Στις 21 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

 1. Λέτε να άκουσε την ΠΟΕΜΣ ο Σταικουρας και να έπιασε τόπο ο λόγος των; Κύριοι της ΠΟΕΜΣ αν είναι έτσι όλοι οι Δημοσιοι υπαλληλοι και Συνταξιουχοι θα σας ευγνωμονουν, διότι θα πληρωθουμε πριν το Πάσχα... Είστε φοβεροι! Τρομεροι...Επιτέλους έχει ο Στρατός ενα συνδυκαλιστικο σωματειο που όχι μόνον ο ΥΕΘΑ τους ακούει αλλά και ο Υπουργος των Οικονομικων. Κύριοι της ΠΟΕΜΣ σας ευχαριστουμε και σας ευγνωμονουμε έχετε διορατικοτητα και καμνετε σωστές και καλές κινήσεις. ΕΥΓΕ...
  ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΊΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ότι να ναι.........
  Για αυτό πάμε απ' το κακό στο χειρότερο....
  Το στράτευμα πρέπει να έχει πιάσει πάτο,δεν εξηγείται αλλιώς......
  Αλλά άμα κρίνεις απ' αυτούς που διοικούν καταλαβαίνεις αμέσως......

  ΑπάντησηΔιαγραφή