Επισκέψεις Χαρδαλιά στη ΛΑΕΔ και Πολεμικό Μουσείο-Συσκέψεις με Διοικητικά Συμβούλια τους (ΦΩΤΟ)

Επισκέψεις Χαρδαλιά στη ΛΑΕΔ και Πολεμικό Μουσείο-Συσκέψεις με Διοικητικά Συμβούλια τους (ΦΩΤΟ)

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο του κύκλου ενημερωτικών επισκέψεων σε Σχηματισμούς, Μονάδες και Υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων, μετέβη την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και στο Πολεμικό Μουσείο, αμφότερες με έδρα στην Αθήνα. Αποτελούν Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και τελούν υπό την εποπτεία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, βάσει των αρμοδιοτήτων του.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκαν κατά περίπτωση, ο παραδίδων καθήκοντα Διευθυντής της Λέσχης Αξιωματικών, Ταξίαρχος Γεώργιος Ρέλλιας και ο παραλαμβάνων, Υποστράτηγος Αλέξανδρος Δεσύπρης, ενώ στο Πολεμικό Μουσείο ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Αναστάσιος Λιάσκος.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε για την οργάνωση, τη λειτουργία, τις δράσεις, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, το όραμά τους για την αναβάθμιση αλλά και ανάδειξη των Υπηρεσιών τους, και περιηγήθηκε στους χώρους τους.

Κατά την επίσκεψη στη Λέσχη Αξιωματικών, ο κ. Χαρδαλιάς είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί μεταξύ άλλων, για τις σημαντικής αξίας συλλογές ζωγραφικών πινάκων, κοσμημάτων, αρχαίων νομισμάτων, όπλων, αγιογραφιών και επίπλων, που κοσμούν τις αίθουσες της ΛΑΕΔ, στο εμβληματικό «Σαρόγλειο Μέγαρο» και άφησε ως κληροδότημα ο ευεργέτης Πέτρος Σαρόγλου.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευσε κατά την επίσκεψη στη Λέσχη Αξιωματικών, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια