Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος: Τα δύο μετάλλια που του απονεμήθηκαν (ΕΔΥΕΘΑ)

Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος: Τα δύο μετάλλια που του απονεμήθηκαν (ΕΔΥΕΘΑ)

Τα μετάλλια του «Διοικητή της Λεγεώνας της Τιμής» και «Serge Lazareff Prize - Legal Services» φέρει στο εξής ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Το μετάλλιο του «Διοικητή της Λεγεώνας της Τιμής» απονεμήθηκε στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο από τον Αρχηγό Άμυνας της Γαλλίας, Στρατηγό Thierry Burkhard, την 21η Οκτωβρίου 2021.

Επίσης το μετάλλιο «Serge Lazareff Prize - Legal Services» απονεμήθηκε στον κ. Φλώρο από τον διευθυντή Γραφείου Νομικών Υποθέσεων της Συμμαχικής Διοίκησης Επιχειρήσεων του SHAPE Andre B. Munoz Mosquera (Office of Legal Affairs, Allied Command Operations - OLA ACO), ως εκπρόσωπο του Ανώτατου Συμμαχικού Διοικητή Δυνάμεων στην Ευρώπη (Supreme Allied Commander Europe - SACEUR) πτέραρχου Tod D. Wolters, την 24η Noεμβρίου 2021.

Σήμερα αναρτήθηκε στη Διαύγεια (ΑΔΑ: 6ΥΩΑ6-Μ5Ι) το -από 19 Ιανουαρίου 2022- προεδρικό διάταγμα με τίτλο «Άδεια για να φέρονται μετάλλια ξένων κρατών από Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων», που δημοσιεύθηκε στο υπ' αριθ. ΦΕΚ 220/08-02-22 (τεύχος Γ΄) με το οποίο επιτρέπεται στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ να φέρει τα εν λόγω στρατιωτικά μετάλλια:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια