Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό ο Α/ΓΕΝ

Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό ο Α/ΓΕΝ

Ο Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης διαγνώστηκε θετικός

Όπως έγινε γνωστό, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο Α/ΓΕΝ νοσεί με ήπια συμπτώματα και είναι εμβολιασμένος.

Αυτό σημαίνει ότι παραμένει σε καραντίνα και δεν θα μεταβεί στο Λοριάν της Γαλλίας, όπου στα ναυπηγεία της Naval Group ξεκινά η ναυπήγηση των 3+1 ελληνικών φρεγατών FDI (Belh@rra) που θα προμηθευτεί το Πολεμικό Ναυτικό, όπως προβλέπει η ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία.

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Σιγά την είδηση όλη η Ελλάδα έχει κολλήσει, και οι πιο πολύ δεν το ξέρουν κι όλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν δε, υποχρεώσουν όλο το προσωπικό (εμβο και ανεμβο) σε ράπιντ τεστ μέσω των στρατιωτικών νοσοκομείων, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, μέσα στο στρατόπεδο "Παπάγου" τότε έχει να πεσει πολύ κλάμα. Όχι πάντως ότι αυτό δεν είναι εφικτό, άλλα είναι και αναγκαίο για να δούμε που βρισκόμαστε σε σχέση με την διαθεσιμότητα του προσωπικού και την διασπορά γενικά του ιού. Περιμένουμε από το ΥΠΕΘΑ να προχωρήσει σε αυτήν την ενέργεια για το καλό του συνόλου του προσωπικού και την κοινωνίας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 12 Ιαν 21:20, οι ανεμβολίαστοι είμαστε υποχρεωμένοι να προσκομίζουμε αρνητικό τεστ δύο φορές την εβδομάδα, προκειμένου να προσέλθουμε στο χώρο εργασίας μας, το οποίο μάλιστα πληρώνουμε με δικά μας έξοδα. Οπότε μάλλον δεν ευθυνόμαστε εμείς για τη διασπορά του ιού και την αύξηση των δηλωθέντων κρουσμάτων. Βέβαια, αν η Πολιτεία υποχρεώσει τους εμβολιασμένους να κάνουν το ίδιο, καταρρέει το παραμύθι σχετικά με τα ''σωτήρια'' εμβόλια και την ''πανδημία'' ανεμβολίαστων.

      Διαγραφή