Η «Ελπίδα» τη δουλειά της και οι στρατιώτες της ΑΣΔΕΝ τη δική τους! (ΦΩΤΟ)

Η «Ελπίδα» τη δουλειά της και οι στρατιώτες της ΑΣΔΕΝ τη δική τους! (ΦΩΤΟ)

«Απόδοση τιμών στη Σημαία!»

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Η καθημερινή έπαρση και υποστολή της Ελληνικής Σημαίας είναι από τις βασικές – αν όχι η πιο βασική – εν ειρήνη αποστολή όλων των στρατιωτικών μονάδων, όλων των Κλάδων, και όλων των βαθμίδων, ανεξαρτήτως της όποιας άλλης αποστολής της έχει ανατεθεί να υλοποιήσει.

Χθες απόγευμα, την ώρα που η κακοκαιρία με το όνομα «Ελπίς» μάστιζε την Αττική και είχε αποκλείσει μεγάλες και σημαντικές οδικές αρτηρίες (Καρέας, Αττική Οδός, Μεσογείων κλπ), την ώρα αυτή στην έδρα της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοικήσεως Εσωτερικού – Νήσου (ΑΣΔΕΝ), στον… Καρέα, το άγημα των στρατιωτών ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την υποστολή του Εθνικού Συμβούλου μπροστά από το Διοικητήριο και υπό τα όμματα του Διοικητή Αντιστράτηγου, Νίκου Φλάρη, ο οποίος στη συνέχεια ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο twitter τις τρεις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε συνοδευόμενες από το εξής σχόλιο: «Υποστολή εν μέσω χιονοθύελλας του ιερότερου συμβόλου του Έθνους, που περικλείει στις πτυχές της, θυσίες και μαρτυρίες της Ελληνικής Ψυχής. Μπράβο στους υπέροχους Έλληνες Στρατιώτες».

Επί της ουσίας να σημειώσουμε ότι ο Αντιστράτηγος Φλάρης παρέμεινε και χθες και θα παραμείνει και σήμερα στο γραφείο του, καθώς ο σχηματισμός του οποίου προΐσταται είναι υπεύθυνος για όλη τη νησιωτική Ελλάδα και είναι γνωστό ότι η κακοκαιρία εκτός της Αττικής έπληξε με σφοδρότητα και τα νησιά των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων και της Κρήτης, που ανήκουν στη ζώνη ευθύνης της ΑΣΔΕΝ και επομένως μπορεί να χρειαζόταν (ή να χρειαστεί) την επέμβαση, σε τοπικό επίπεδο του κάθε νησιού, των Ενόπλων Δυνάμεων υπό την ευθύνη της ΑΣΔΕΝ και από το ΓΕΕΘΑ μέσω αυτής.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Όταν ένας Πρόεδρος πολύ μεγάλου κράτους (άσχετα αν τον συμπαθεί κανείς η οχι) καταθέτει στεφάνι ενώ βρέχει καρέκλες δεν είναι δα και είδηση... Απλά επιβεβαιωνει διαφορα που κυκλοφορούν για τον κ. Φλαρη, τα οποία καλύτερα να μην επαναλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή