Αστυνομία-Ο.Π.Π.Ι.: Δείτε το πρόγραμμα εξετάσεων για προσλήψεις ειδικών φρουρών στα Πανεπιστήμια

Αστυνομία-Ο.Π.Π.Ι.: Δείτε το πρόγραμμα εξετάσεων για προσλήψεις ειδικών φρουρών στα Πανεπιστήμια

«Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων ιδιωτών υποψηφίων (επιλαχόντων) για πρόσληψη ως Ειδικοί Φρουροί στην Ελληνική Αστυνομία για τη συγκρότηση Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.)»

Οι υποψήφιοι/ες άνδρες και γυναίκες που πρόκειται να εξετασθούν από τις αρμόδιες Επιτροπές Προκαταρκτικών Εξετάσεων (Π.Κ.Ε.) ενημερώνονται με δική τους ευθύνη για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων και για το πρόγραμμα εξέτασης από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr ή www.astynomia.gr και από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας και τα Αστυνομικά Τμήματα, όπως ορίζεται στην παράγραφο 4 της ενότητας Α΄ του Κεφαλαίου VΙ της προκήρυξης.

α. Οι υποψήφιοι/ες που πρόκειται να εξεταστούν από τις αρμόδιες Επιτροπές, οφείλουν την πρώτη μέρα των προκαταρκτικών τους εξετάσεων (ψυχοτεχνική δοκιμασία), να παρουσιαστούν στην αρμόδια Επιτροπή Ψυχοτεχνικών Δοκιμασιών που ορίζεται στο πρόγραμμα (Α΄ ή Β΄), στην Αστυνομική Ακαδημία, Λ. Θρακομακεδόνων 101 – Αχαρνές και ώρα 08:00΄.

β. Οι υποψήφιοι/ες που κρίθηκαν ικανοί/ές από τις Επιτροπές Ψυχοτεχνικής Δοκιμασίας, θα παρουσιαστούν τη δεύτερη μέρα των προκαταρκτικών τους εξετάσεων στο Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών, Πειραιώς 153 – Πετράλωνα ενώπιον της αντίστοιχης Υγειονομικής Επιτροπής Κατάταξης (Α΄ ή Β΄). Ειδικότερα, οι υποψήφιοι/ες που θα εξετασθούν από την Α΄ Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης θα παρουσιασθούν την 08:00΄ ώρα και οι υποψήφιοι/ες που θα εξετασθούν από τη Β΄ Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης την 12:30΄ ώρα.

γ. Οι αθλητικές δοκιμασίες για όλους/ες τους/ις υποψήφιους/ες θα διενεργηθούν την τρίτη μέρα των προκαταρκτικών τους εξετάσεων και θα αρχίζουν την 09:45΄ ώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων, Αεροπορική Βάση Δεκελείας, Λεωφόρος Τατοΐου, Αχαρνές, Τ.Κ. 13672.

Δείτε αναλυτικά το σχετικό πρόγραμμα:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια