Επίσπευση έκδοσης δγης χορήγησης Εορταστικών Αδειών Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς ζητά από ΥΕΘΑ η ΠΟΜΕΝΣ

Επίσπευση έκδοσης δγης χορήγησης Εορταστικών Αδειών Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς ζητά από ΥΕΘΑ η ΠΟΜΕΝΣ

Η ΠΟΜΕΝΣ απέστειλε έγγραφο προς ΥΕΘΑ για έγκαιρο προγραμματισμό χορήγησης Εορταστικών Αδειών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 2021-2022

Ειδικότερα:

1. Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πολλοί συνάδελφοι μας και ιδιαίτερα όσοι εξ αυτών υπηρετούν σε παραμεθόριες περιοχές και νησιά, αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία στην αναζήτηση οικονομικού εισιτηρίου προκειμένου να ταξιδέψουν στην γενέτειρα τους, για να παρευρεθούν τις ημέρες των εορτών, δίπλα στις οικογένειες τους.

2. Η αδυναμία έγκαιρου προγραμματισμού της ειδικής εορταστικής άδειας που χορηγείται προς το Στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, λόγω της καθυστερημένης έκδοσης της, έχει ως αποτέλεσμα:

α. Να καθιστά πολύ δύσκολη έως αδύνατη, την εξεύρεση και προκράτηση οικονομικών εισιτηρίων, με αποτέλεσμα την περαιτέρω επιβάρυνση του ατομικού και οικογενειακού προϋπολογισμού των συναδέλφων μας.

β. Την δυσκολία έγκαιρου προγραμματισμού και αλλαγής των Υπηρεσιών που θα κληθεί να εκτελέσει το προσωπικό των Μονάδων κατά τις ημέρες των εορτών.

3. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., κατόπιν σχετικού εγγράφου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.), σεβόμενη σε κάθε περίπτωση τα επιδημιολογικά μέτρα που μπορεί να επικρατούν στη Χώρα λόγω της πανδημίας του COVID-19, προτείνει όπως εξετάσετε την δυνατότητα επίσπευσης έκδοσης της διαταγής χορήγησης, της ειδικής εορταστικής άδειας, για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προκειμένου τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να προβούν στην έγκαιρη εξεύρεση οικονομικών εισιτηρίων, με το μέσο μεταφοράς της επιλογής τους. 

Η σχετική επιστολή της ΠΟΜΕΝΣ ΕΔΩ και της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Πω πω ότι να ναι......
    Ο κόσμος καιγετε οι βάρκες αρμενιζουν, στο κόσμο τους ετσιιιιιιι????
    Έχουμε 6 Νοεμβρίου, απλά σαν υπενθύμιση το λέω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ΠΟΜΕΝΣ ασχολείστε με τρίχες. Από 1 Νοεμβρίου δεν εκτελούνται οι συνταγές στα φαρμακεία και εσείς ασχολείστε με τις άδειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή