Γιατί ο Α/ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον Λεωνίδα Κακούρη από τις Άγριες Μέλισσες (ΦΩΤΟ)

Γιατί ο Α/ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον Λεωνίδα Κακούρη από τις Άγριες Μέλισσες (ΦΩΤΟ)

Με την ευκαιρία της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, το ΓΕΕΘΑ συνεχίζει την σειρά των podcasts στρατιωτικής θεματολογίας που έχει εγκαινιάσει, με ένα αφιέρωμα στην ιερότερη και σημαντικότερη στιγμή στη ζωή κάθε στρατιωτικού.

Το τρίτο podcast έχει τον τίτλο «Οὐκ ἐλάσσω παραδώσω τὴν Πατρίδα» και αναφέρεται στους Στρατιωτικούς Όρκους που έδωσαν διαχρονικά οι Έλληνες στον διάβα των αιώνων, παρουσιάζοντας τα κοινά τους στοιχεία που ενώνουν ως αόρατος δεσμός αυτούς που υπερασπίστηκαν την Πατρίδα στο παρελθόν με αυτούς που την υπερασπίζονται σήμερα και θα υπερασπισθούν το μέλλον.

Στην ηχογράφηση του podcast έλαβαν μέρος ο ηθοποιός κ. Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος με την ξεχωριστή φωνή του με μοναδικό τρόπο απαγγέλει τους όρκους.

Για αυτό τον λόγο την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 και στο πλαίσιο της δημιουργίας του 3ου Podcast του ΓΕΕΘΑ για τον εορτασμό της Ημέρας των ΕΔ, επισκέφθηκε τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο στο γραφείο του ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κακούρη για την ευγενική συνεισφορά του στο Podcast με τίτλο «Οὐκ ἐλάσσω παραδώσω τὴν Πατρίδα» και για τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο απήγγειλε τους Στρατιωτικούς Όρκους που έδωσαν διαχρονικά οι Έλληνες στο διάβα των αιώνων.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια