Παρέμβαση Διευθύνοντος Συμβούλου ΕΑΑΣ για κρίσιμα ζητήματα αποστράτων-συνέδριο ΕΑΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρέμβαση Διευθύνοντος Συμβούλου ΕΑΑΣ για κρίσιμα ζητήματα αποστράτων-συνέδριο ΕΑΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρέμβαση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ε.Α.Α.Σ. κ. Χρήστου Χρηστίδη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΡΤ TV. Αναφέρεται σε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους απόστρατους αξιωματικούς, το συνέδριο της Ε.Α.Α.Σ. κ.ά.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανχης (ΑΣ) ε.α. Χρήστος Χρηστίδης στο Τηλεοπτικό Κανάλι «αρτ» την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 αναφέρθηκε στα παρακάτω:

Στο 2ο πανελλήνιο Συνέδριο

Την ίδρυση παραρτήματος στο Καστελλόριζο

Στην παρεχόμενη προστασία και φροντίδα της ΕΑΑΣ στα παιδιά συναδέλφου που κάηκε στην πυρκαγιά στο Μάτι

Για τον δικαστικό αγώνα με τα πετσοκομμένα αναδρομικά

Για την μήνυση στον δημοσιογράφο Μπογιόπουλο

Στη διεκδίκηση αποζημίωσης 70.000 ευρώ από τον Μπογιόπουλο και 100.000 από τον σταθμό Real Fm

Για το επετειακό μνημόσυνο στο Γράμμο και το Βίτσι

Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Mια απλη ερωτηση: Ποσο μπορει να εξυπηρετησει τα ''κρισιμα ζητηματα που αφορουν τους αποστρατους αξκους του στρατου'' ενα μελος του ΔΣ της ΕΑΑΣ που ψηφιζει να σταλει στο ΔΣ του ΝΙΜΤΣ, σαν αντιπροσωπος της ΕΑΑΣ, οχι αποστρατος του στρατου αλλα αποστρατος της αστυνομιας, ενω στο ΔΣ του ΝΙΜΤΣ υπαρχει και αλλος αποστρατος της αστυνομιας που τον εχει στειλει η δικη του ενωση αποστρατων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί και φυσικά όλοι εκεί έχουν την δική τους ατζέντα και ποσώς ενδιαφέρονται για την πλεμπα που τους ψήφισε. Άλλη φορά τις ερωτήσεις να τις θέτεις ευθέως, τι φοβάσαι ρε ραγιά, πέρασαν 200 χρόνια από την επανάσταση και ακόμη είμαστε στα ίδια σκ@τ@.

      Διαγραφή
    2. Ποσο ποιο ευθεως να θεσω την ερωτηση, δεν ξεκαθαρη αν οχι κρυσταλλινη? Πιο ευθεως θα την εθετα αν επελεγα ενα μη ανωνυμο σχολιο και ο νοων νοειτω.

      Διαγραφή