Το μήνυμα και η… πόζα Παναγιωτόπουλου για την παγκόσμια μέρα ζώων (ΦΩΤΟ)

Το μήνυμα και η… πόζα Παναγιωτόπουλου για την παγκόσμια μέρα ζώων (ΦΩΤΟ)

Με δύο τρυφερές φωτογραφίες ο Καβαλιώτης υπουργός Εθνικής Άμυνας έστειλε το δικό του «μήνυμα» -μέσω Facebook- για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων (4 Οκτωβρίου)

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου, στη γιορτή του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, που έχει ανακηρυχθεί από την Καθολική Εκκλησία προστάτης των ζώων.

Είναι η διεθνής ημέρα δράσης για τα δικαιώματα των ζώων. Πολλές οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεταξύ των οποίων και οι φωτογραφίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος ποζάρει με τους… τετράποδους φίλους του.

«Παγκόσμια ημέρα των ζώων σήμερα. Είτε στη δουλειά είτε  στην ιδιωτική μας σφαίρα, τα ζώα μας ομορφαίνουν τη ζωή», λέει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Κλικ για μεγέθυνση:

Πηγή: kavalanews.gr - kavalapost.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μα καλά είναι τώρα σοβαρή φωτογραφία αυτη (μιλάμε για την ανάσκελα πάντα) για ΥΕΘΑ; Δηλαδή τώρα δουλευομαστε ή ψαρεύουμε ψήφους (ένεκα εκλογών) από "σκυλοβοσκούς"; Μετά μας τρολαρουν οι απέναντι και παραπονιούνται κάποιοι. Τουλάχιστον ο πρώην υφεθα που τον κατηγορούσαν για υπερβολική έκθεση τέτοιες σαχλαμαρίστικες πόζες δεν έβγαζε. Λίγη σοβαρότητα ρε φίλε μου από ανθρώπους που εκπροσωπούν σοβαρούς θεσμούς δεν βλάπτει ε; Τουλάχιστον να ρωτάνε κάποιους σχετικούς ινφλουενσερς (Τουνη κλπ) που ξέρουν το αντικείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή