Α/ΓΕΣ: Δεν μετακινείται η 33η Ταξιαρχία από Πολύκαστρο και θα ενισχυθεί η παρουσία της (ΒΙΝΤΕΟ)

Α/ΓΕΣ: Δεν μετακινείται η 33η Ταξιαρχία από Πολύκαστρο και θα ενισχυθεί η παρουσία της (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα παραμείνει στο Πολύκαστρο η 33η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία και όχι μόνο δεν θα μετακινηθεί αλλά και θα ενισχυθεί

Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης στο δήμαρχο Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη, στο περιθώριο της άσκησης ΤΑΜΣ «ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-21», στον Αξιό ποταμό, καθησυχάζοντας τον δήμαρχο και την τοπική κοινωνία από το ενδεχόμενο μετακίνησης της Ταξιαρχίας.

Μάλιστα ο Αρχηγός ΓΕΣ τόνισε το σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει η 33η Ταξιαρχία στον τομέα της εκπαίδευσης στελεχών και μονάδων του Στρατού. Εξ άλλου, ο Αρχηγός επισήμανε στο δήμαρχο πως δεν είναι τυχαία η επιλογή του Πολυκάστρου για την άσκηση που με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι.

Ο κ. Σιωνίδης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του από την εξέλιξη αυτή, τονίζοντας πως η ισχυρή παρουσία του Στρατού στα βόρεια σύνορα της χώρας και μετά την στρατιωτική συμφωνία Άγκυρας - Σκοπίων είναι επιβεβλημένη.

Δήλωση δημάρχου Παιονίας

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση για το έμπρακτο ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την 33 Μ/Κ ΤΑΞ που εδρεύει στο Πολύκαστρο, καθόσον σήμερα μετά το πέρας της άσκησης «ΤΑΜΣ ΜΕΓΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» μου ανακοίνωσε την απόφαση της ηγεσίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού για την παραμονή της Ταξιαρχίας στο Πολύκαστρο χωρίς καμία μεταβολή.

ΠΗΓΗ: maxitis.gr - eidisis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια