Επικό τρολάρισμα Α/ΓΕΕΘΑ στους Τούρκους με το «Παπανικολής» στο Καστελόριζο

Επικό τρολάρισμα Α/ΓΕΕΘΑ στους Τούρκους με το «Παπανικολής» στο Καστελόριζο

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος είχε «κέφια» σήμερα, μετά την επίσημη ανακοίνωση και υπογραφή της αμυντικής συμφωνίας με την Γαλλία, αναφορικά με την προμήθεια των νέων προηγμένων φρεγατών Belharra και της ρήτρας αμοιβαίας συνδρομής των δύο χωρών, όπως φάνηκε στην ανάρτηση που έκανε στο Twitter.

Όμως, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας δεν στάθηκε μόνο σε αυτά τα ευχάριστα νέα, αλλά προχώρησε και σε μια ακόμα δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ένα επικό τρολάρισμα στους Τούρκους, αναφερόμενος στο υποβρύχιο «Παπανικολής» το οποίο έκανε την «εμφάνιση» του σήμερα στο Καστελόριζο, προκαλώντας την έκπληξη όχι μόνο των κατοίκων της νήσου, αλλά και των γειτόνων μας.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ είπε χαρακτηριστικά: «Το Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελόριζο, δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας, «διευκολύνοντας» έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν. Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι «Αθέατοι» Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

ΠΗΓΗ: onalert.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια