Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια νέων Ξενώνων-ΒΝΣ-Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στο 424 ΓΣΝΕ-Γ΄ ΚΝΟ (22 ΦΩΤΟ)

Εγκαίνια νέου συγκροτήματος Ξενώνων και νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Θεσσαλονίκη - Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ στο 424 ΓΣΝΕ και στο Γ΄ ΚΝΟ

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιου Οικονόμου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου συγκροτήματος ξενώνων της Φρουράς Θεσσαλονίκης στο Στρδο «ΚΩΤΤΑ» και του 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού (3ου ΒΝΣ) στο Στρδο «ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΛΥΚΑ». Στα εγκαίνια των έργων στην υλοποίηση των οποίων συμμετείχε ενεργά η Δρία Κατασκευών του Γ΄ Σώματος Στρατού, παρευρέθηκαν επίσης ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ») Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μήττας Χρήστος (στα εγκαίνια του 3ου ΒΝΣ) και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Αηδονόπουλος Χαράλαμπος (στα εγκαίνια του 3ου ΒΝΣ).

Αναλυτικότερα, παραδόθηκαν προς χρήση 12 διαμερίσματα ξενώνων, τα οποία προήλθαν από την πλήρη μετατροπή και ανακαίνιση του κτηρίου του παλαιού 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως (παλαιό 424 ΓΣΝΕ). Οι νέοι ξενώνες ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες οικιστικές απαιτήσεις και παρέχουν άριστες συνθήκες διαμονής για το στρατιωτικό προσωπικό και τις οικογένειές του.

Ο νέος και σύγχρονος βρεφονηπιακός σταθμός φιλοξενείται στο πάρκο του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ») στο Πεδίο του Άρεως, είναι δυναμικότητας 18 νηπίων και πλήρως εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα για τη λειτουργία του μέσα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο 424 ΓΣΝΕ και στο Γ΄ Κτηνιατρικό Νοσοκομείο (Γ΄ ΚΝΟ), ο Αρχηγός περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις τους, ευχαρίστησε το προσωπικό για το έργο που επιτελεί και έδωσε κατευθύνσεις για την εκτέλεση της αποστολής του.

Κλικ για μεγέθυνση:

Περισσότερες ΦΩΤΟ ΕΔΩ:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Μπράβο για τους υπέροχους ξενώνες και τον ΒΝΣ. Οι ΕΔ και εν προκειμένω ο ΣΞ και ειδικότερα το ΜΧ, μπορούν και κάνουν θαύματα! Εύγε. Όμως δεν θα έπρεπε να υπάρχει και έντονη παρουσία του όπλου του ΜΧ; Εκτός της πολιτικής ηγεσίας και του αρχηγού, οι υπόλοιποι τι δουλειά έχουν εκεί ακριβώς, εκτός από τον "κλέψουν" την "δόξα" από το ΜΧ; Αποδεικνύεται περίτρανα ότι το όπλο του ΜΧ τους κάνει ανώτατους και αρχηγούς, γιατί απλά δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνουν στην περίοδο της ειρήνης, για να φανούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις τρώγλες τα ΣΟΑ Γ' ΣΣ πότε θα τα φτιάξουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή