Αρνητικός αντίκτυπος σε Στρατιωτικούς από το κίνητρο της άδειας 5 ημερών για τον εμβολιασμό τους (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Αρνητικός αντίκτυπος σε Στρατιωτικούς από το κίνητρο της άδειας 5 ημερών για τον εμβολιασμό τους (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Συνέντευξη Γ. Θεοδώρου Προέδρου ΕΣΠΕΗΠ στο Δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων

Από: Γιώργος Γκόντζος (ggontzos@yahoo.gr)

«Το θετικό είναι ότι θα μπορούν στρατιωτικοί και στρατιώτες που κάνουν την θητεία τους να εμβολιαστούν μέσα στα στρατόπεδα. Δηλαδή αυτό είναι ένα θετικό μέτρο για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία μέχρι τώρα, αλλά και τον χρόνο για ένα ραντεβού για τον εμβολιασμό.

Τώρα το άλλο που άκουσα από τον Υπουργό Υγείας για τις 5 μέρες άδεια τιμητική που θα δοθούν στα στελέχη ή στους στρατιώτες που θα εμβολιαστούν απ’ ό,τι είδα και στα κοινωνικά δίκτυα υπάρχει αρκετή αντίδραση από την πλειοψηφία των συναδέλφων. Ξέρετε τι γίνεται; Όταν μας χρωστούν απαλλαγές για τις υπηρεσίες, όταν από πέρυσι από την επιφυλακή πήραμε πολύ ελάχιστα χρήματα, μας χρωστούν, και δίνουμε μάχη για την νυκτερινή αποζημίωση, αυτό το δικαίωμα βάσει νόμου, και ξαφνικά να σου λένε πάρε 5 μέρες άδεια για τον εμβολιασμό, αυτό πραγματικά έχει αρνητικό αντίκτυπο στους συναδέλφους. Ο κάθε συνάδελφος γνωρίζει αν πρέπει να κάνει εμβολιασμό ή όχι ,και δεν χρειάζεται αυτό το κίνητρο ειδικά για τους μόνιμους αξιωματικούς στις Ένοπλες Δυνάμεις».

Αυτά υπογράμμισε ο Γιώργος Θεοδώρου Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι στην 8η Ταξιαρχία Ηπείρου το ποσοστό εμβολιασμένων είναι πάνω από το 50% και διατύπωσε την άποψη πως είναι απαραίτητη η ενημέρωση από την Πολιτεία στις ΕΔ για το εμβόλιο, με την επισήμανση ότι «ο υποχρεωτικός εμβολιασμός να μείνει έξω από τις ΕΔ και από την κοινωνία».

Το σχετικό Ηχητικό:


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μόνο Ελεύθεροι Άνθρωποι συνιστούν μια Ελεύθερη Κοινωνία !
    Ελευθερία μια λέξη μια Ιδέα που αξίζει να πολεμήσει και να θυσιαστεί κανείς !
    Για περισσότερες πληροφορίες επί του Θέματος παραπέμπω τους ενδιαφερόμενους στον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή