Εξώδικο Αξκου ε.α. προς Δκτη ΕΦΚΑ για μη έκδοση ατομικής διοικητικής πράξης επανασυπολογισμου σύνταξης

Εξώδικο Αξκου ε.α. προς Δκτη ΕΦΚΑ για μη έκδοση ατομικής διοικητικής πράξης επανασυπολογισμου σύνταξης

Εξώδικo του Πλωτάρχη ε.α. Π. Σταμάτη ΠΝ στον Διοικητή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) κ. Παναγιώτη Δουφεξή, με το οποίο διαμαρτύρεται:

α) κατά της έκδοσης, της ηλεκτρονικής ανάρτησης και του τύπου τού Ενημερωτικού Σημειώματος Σύνταξής του για τον Ιούνιο του 2021 και

β) κατά του ίδιου του Ενημερωτικού αυτού Σημειώματος μηνός Ιουνίου, ως προς το λανθασμένο, αντισυνταγματικό και παράνομο περιεχόμενό του (παράνομος επιμερισμός μηνιαίας μου σύνταξης, παράνομη παρακράτηση ποσού ΕΑΣ, λανθασμένος και παράνομος υπολογισμός προσωπικής διαφοράς, αντισυνταγματική παρακράτηση Δώρων-επιδομάτων).

γ) την παράλειψη της Διοίκησης για έκδοση διοικητικής πράξης επανυπολογισμού των συντάξεων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4387/2016, όπως έχει νόμιμη υποχρέωση.

Ζητά την ακύρωση του Ενημερωτικού Σημειώματος ως παράνομου και αντισυνταγματικού και την έκδοση ατομικής διοικητικής πράξης επανυπολογισμού σύνταξης.

Το πλήρες κείμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας έχει ως εξής:


Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ο μοναδικός που ασχολείται..
    Μπραβο για την υπομονη και το ψυχικο αποθεμα που κουβαλα.
    Φανταστείτε τι απόθεμα χρειάζεται μονο και μονο να ασχολείσαι με τον πουθενατζιδικο εφκα και τους πουθενουπαλληλους και δκτες του και προισταμενους του..
    Μιλαμε για συγκέντρωση του τίποτα, ανω του 85%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ στον κ. Σταματη. Τον παρακολουθω χρονια, παντα to the point και τον θαυμαζω για την υπομονη και επιμονη του. Δυστυχως για ολους μας, σαυτη τη χωρα ολα ειναι θεμα ζαριας. Μπορει να σου βγει, μπορει οχι. Ασχετο αλλα ενδεικτικο, βαλκανικες χωρες εχουν απο 14ετιας τουλαχιστον νεες ταυτοτητες, οταν εμεις ακομα εν 2021 κανουμε διαγωνισμους. Και αν δεν ηταν ο covid, τοσες διαικασιες που γινονται πλεον ηλεκτρονικα, ακομα θα ψαχνωμασταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Πλωτάρχα
    Αν στο τέλος του ¨διαταύτα¨ έλεγες ότι<< άλλως, ακολουθεί και ΑΓΩΓΉ>>, ίσως να ¨έσφιγγαν¨ περισσότερο.
    Και πάλι Μπράβο για τις προσπάθειές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άριστος & ακούραστος ο Πάνος, γιαυτό μην τον ξεχάσουμε στις επόμενες εκλογές της ΕΑΑΝ, ας του δωσουμε βήμα, ας τον κάνουμε μπροστάρη, γιατί δείχνει ότι το αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή