Άδεια ανατροφής τέκνου: Διαμαρτυρίες στελεχών για τον τρόπο χορήγησής της-Έγγραφο προς ΥΕΘΑ

Άδεια ανατροφής τέκνου: Διαμαρτυρίες στελεχών για τον τρόπο χορήγησής της-Έγγραφο προς ΥΕΘΑ

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Περιφέρειας Αττικής (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ν.Π.Α.), δια της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) μεταφέρει στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας διαμαρτυρίες στελεχών αναφορικά με τον τρόπο χορήγησης της άδειας ανατροφής τέκνου και ζητά την τροποποίηση της εν ισχύ υπουργικής απόφασης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ν.Π.Α., δείχνει να αποτελεί σύνηθες φαινόμενο, η άδεια ανατροφής τέκνου να παραπέμπεται στις καλένδες με πρόσχημα το άρθρο 48 της ΥΑ περί υπηρεσιακών αναγκών. Αποτέλεσμα αυτού είναι, η άδεια τελικώς να χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί τη Διοίκηση και όχι τα στελέχη, υπό την έννοια ότι χορηγείται όσο το δυνατόν πιο αργά γίνεται, ενίοτε δε, και σε επόμενες Διοικήσεις.

Διαβάστε τα έγγραφα των Ενώσεων:

α. ΠΟΕΣ

β. Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ν.Π.Α.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Η πλάκα είναι ότι αυτό γίνεται διότι θέλουν να πάρουν και την άδεια ανατροφής μετά τον Απρίλιο για να γυρίσουν τον επόμενο χρόνο , να πάρουν και την κανονική άδεια του προηγούμενου έτους. Φυσικά τα κορόιδα πίσω υπηρεσίες με ίδια μισθοδοσία. Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος και θιγούμενοι. Εφεύρεση αυτή η άδεια. Τσάμπα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή