Ανακοίνωση Καταβολής ΒΟΕΑ μηνός Μαρτίου Έτους 2021-Ημερομηνίες

Ανακοίνωση Καταβολής ΒΟΕΑ μηνός Μαρτίου Έτους 2021-Ημερομηνίες

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει την χορήγηση του ΒΟΕΑ για τον μήνα Μάρτιο του έτους 2021, στα δικαιούμενα τέκνα των μετόχων και μερισματούχων του, με αμετάβλητη τιμή μεριδίου.

Οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν κατά απόλυτη σειρά με βάση το μήνα υποβολής και τον αριθμό πρωτοκόλλου της σχετικής αίτησης, στους ατομικούς λογαριασμούς εκάστου.

Για τα τέκνα που υπέβαλαν αίτηση κατά τον μήνα Μάρτιο του έτους 2021, θα πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν προς το ΜΤΣ, Φορολογική Ενημερότητα στο όνομά τους και με την ένδειξη: «Για είσπραξη χρημάτων από φορείς του Δημοσίου πλην Κεντρικής Διοίκησης», το αργότερο μέχρι 09-07-2021 και να έχει ισχύ, τουλάχιστον μέχρι 25-07-2021.

Τρόποι αποστολής της φορολογικής ενημερότητας: ταχυαποστολή (courier) ή FAX: 2103233375 ή μέσω e-mail: mts-voithimata@army.gr (σε μορφή pdf)

Σας γνωρίζουμε ότι η παραλαβή ή μη των φορολογικών ενημεροτήτων μέσω ταχυαποστολής (courier) πιστοποιείται από τις αρμόδιες εταιρείες ταχυαποστολών.

Αποστολή Στοιχείων στη Διεύθυνση :

Μετοχικό Ταμείο Στρατού
Κολοκοτρώνη 13
Τ.Κ. 10562 – Αθήνα

Με την ένδειξη Φορολογική Ενημερότητα για ΒΟΕΑ.

Αθήνα, 25 Ιουν 2021

-Ο-
Γενικός Διευθυντής του ΜΤΣ
Σχης (Ο) Αντώνογλου Δημήτριος

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Η ληστεία με τις κρατήσεις του αντισυνταγματικού νόμου 4093/12 από τα μερίσματα ΜΟΝΟ για τους παλιούς συνταξιούχους μέχρι πότε θα συνεχιστεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη, δυστυχώς δεν είναι η μόνη περίπτωση κατά την οποία η ΝΔ μας γυρίζει επιδεικτικά την πλάτη, κωλυσιεργεί με αερολογίες, το έχουμε έτοιμο, θα το βάλουμε στο επόμενο νομοσχέδιο κλπ..και τίποτα δεν γίνεται. Υπάρχει το θέμα αναλυτικής έκδοσης κανονισμού συντάξεων με τα νέα ποσοστά, τα αναδρομικά αυτών (όσοι παίρνουν), υποτίθεται τα δυο τελευταία θα τα δούμε από μεθαύριο ως το τέλος του Σεπτέμβρη. Ο Σύριζα έδωσε ένα δώρο, ναι προεκλογικά και χωρίς να γνωρίζουμε αν θα το συνέχιζαν, η ΝΔ τους έκραξε κοινώς, ανακοινώνοντας ότι αυτή θα έδινε ένα ποσό με εξορθολογισμένο τρόπο, μόνιμα κάθε τέλος του χρόνου (το είδε κανείς;). Υπάρχουν απλήρωτες αμοιβές, αποζημιώσεις και διάφορα άλλα θέματα που δεν λύνονται αλλά γίνονται μπαλάκι μεταξύ των υπουργείων. Ναι ήρθε η covid αλλά μην τα ρίχνουμε όλα εκεί και κυρίως να μη κουκουλώνονται τα πάντα κάτω απ αυτή.

      Διαγραφή