Ο Α/ΓΕΕΘΑ απένειμε εύφημο μνεία στον Ταξίαρχο Αρίστο Περρή (ΦΩΤΟ)

Ο Α/ΓΕΕΘΑ απένειμε εύφημο μνεία στον Ταξίαρχο Αρίστο Περρή (ΦΩΤΟ)

Απονομή Ευφήμου Μνείας από τον Α/ΓΕΕΘΑ στον Σύνδεσμο – Υπεύθυνο Επικοινωνίας μεταξύ της ΓΓΠΠ και των ΕΔ

Την Ηθική Αμοιβή της «Ευφήμου Μνείας» απένειμε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στον Ταξίαρχο Αρίστο Περρή, την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, για τον υψηλό ζήλο, επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα που επέδειξε, τόσο στο πλαίσιο της επιχείρησης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» όσο και στην γενικότερη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID – 19.

Ο Ταξίαρχος Αρίστος Περρής ως Σύνδεσμος – Υπεύθυνος Επικοινωνίας μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) και των Ενόπλων Δυνάμεων και το προσωπικό της ομάδας του, έχουν αναλάβει τον συντονισμό και τον έλεγχο της εφοδιαστικής αλυσίδας καθώς και τη διαχείριση των εμβολίων κατά του κορωνοϊού COVID-19, αναφορικά με την αποθήκευση, την μεταφορά και την παράδοση τους στα Εμβολιαστικά Κέντρα.

Το έργο του ανωτέρω προσωπικού των ΕΔ στο πλαίσιο της επιχείρησης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», συνοψίζεται:

Στην έγκαιρη, ασφαλή και ορθή αποστολή 5.356.000 εμβολίων σε 705 Εμβολιαστικά Κέντρα, τα οποία διανεμήθηκαν σε συνεργασία με φαρμακαποθήκες και μεταφορικές εταιρείες, πραγματοποιώντας 1.650 δρομολόγια.

Στην επιτυχή σχεδίαση και πλήρη εκτέλεση 1.915 αποστολών εμβολίων σε όλα τα νησιά της Χώρας. Ειδικά για τον εμβολιασμό των κατοίκων στα νησιά κάτω των 1.000 κατοίκων, πραγματοποιούνται μεταφορές με Ελικόπτερα που έχουν διαθέσει οι ΕΔ, καθώς και με πλωτά μέσα του ΛΣ.

Στη διάθεση μεταφορικών μέσων στον ηπειρωτικό χώρο και στα νησιά, για τη μεταφορά εμβολίων σε έκτακτες περιπτώσεις ή σε απομακρυσμένους προορισμούς.

Πέραν της διανομής εμβολίων, ο Ταξίαρχος Αρίστος Περρής και η ομάδα του ανέλαβε και το έργο διανομής των Self Tests σε 10.300 φαρμακεία σε όλη τη χώρα. Μέχρι σήμερα έχουν παραληφθεί και διανεμηθεί 24.200.000 Self Tests, ενώ αναμένονται επιπλέον 10.800.000.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια