Επισκέψεις Α/ΓΕΕΦ σε Σχηματισμούς και Διοικήσεις (ΦΩΤΟ)

Επισκέψεις Α/ΓΕΕΦ σε Σχηματισμούς και Διοικήσεις (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο της έκδοσης οδηγιών προς τους νέους Διοικητές Σχηματισμών και Διοικήσεων της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), οι οποίοι μετά τις πρόσφατες προαγωγές ανέλαβαν τα εν λόγω καθήκοντα, ο Αρχηγός, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, πραγματοποίησε, επισκέψεις στο σύνολο των Σχηματισμών και Διοικήσεων της ΕΦ.

Κατά τις επισκέψεις του Αρχηγού, οι Διοικητές παρουσίασαν το όραμα και τη στοχοθεσία τους, καθώς και τις κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σε ότι αφορά στην εκτέλεση της αποστολής τους.

O Αρχηγός, παρακολούθησε επίσης εκπαιδευτικές και άλλες δραστηριότητες στα Πεδία Ασκήσεων και Βολών της ΕΦ. Παράλληλα είχε άμεση - προσωπική επαφή με τα Επιτελεία και μεγάλο μέρος του προσωπικού των Σχηματισμών και Διοικήσεων, στο πλαίσιο της οποίας παρείχε τις οδηγίες και κατευθύνσεις του. Ταυτόχρονα, έγινε δέκτης προτάσεων σε ότι αφορά τρόπους βελτίωσης των λειτουργιών της ΕΦ, οι οποίες έχουν καταγραφεί προκειμένου να εξεταστούν στη συνέχεια από το ΓΕΕΦ.

Οι επισκέψεις έδωσαν την ευκαιρία στον Αρχηγό, να επιβεβαιώσει το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, επαγγελματισμού και ηθικού του προσωπικού της ΕΦ, το οποίο παρά τις συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία, συνεχίζει να εκπαιδεύεται, προσαρμοζόμενο στις απαιτήσεις της επιχειρησιακής του αποστολής.

Περισσότερες ΦΩΤΟ ΕΔΩ.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια