Ο Στεφανής στη Λήμνο: Επισκέφθηκε 88 ΣΔΙ-88 ΕΜΑ (ΦΩΤΟ)

Ο Στεφανής στη Λήμνο: Επισκέφθηκε 88 ΣΔΙ-88 ΕΜΑ (ΦΩΤΟ)

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, σήμερα, Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, μετέβη στη Λήμνο, στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης των στρατιωτικών εκστρατευτικών σωμάτων Αυστραλών και Νεοζηλανδών (ANZACAustralian & New Zealand Army Corps) που συμμετείχαν στην Εκστρατεία της Καλλίπολης κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κατέθεσε στεφάνι κατά την επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν των πεσόντων στο Κοινοπολιτειακό Κοιμητήριο Μούδρου. Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεος Γ΄ και παρέστησαν επίσης ο Πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα κ. Arthur Spyrou, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Άγγελος Βλαττάς – Λαμπρινός και ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης.

Στην έδρα της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης (ΣΔΙ) συνάντησε τον νέο Διοικητή Ταξίαρχο Θεόδωρο Αθανασόπουλο και το προσωπικό.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την 88η Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων (ΕΜΑ), όπου τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του νεαρού Οπλίτη Θητείας που βρέθηκε νεκρός στον θάλαμό του, το προηγούμενο Σάββατο.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μα καλά ο κος περιφερειάρχης δεν ήταν που είχε καταφερθεί εναντίον της κυβέρνησης και του ίδιου του κου ΠΘ προσωπικά με ανοίκιους χαρακτηρισμούς και χυδαία και ιταμή χειρονομία χωρίς ποτέ να ανακαλέσει; Τώρα τι μεσολάβησε έτσι ώστε ο "άριστος" των υφυπουργών να μοστραρει την φάτσα και την κορμοστασιά του δίπλα-δίπλα στον λεγάμενο; Μάλλον πιάνουμε πόρτες για αλλαγές στις επόμενες κυβερνήσεις. Και όπως είπε πολύ σοφά και ένας παλαιός πολεμιστής στρατηγός, εν ζωή ακόμη, "αρχηγός από κάθε τάξη γίνεται, είτε ένας ικανός, είτε ένας τυχαίος, είτε ένας επιτήδειος", ουδέτερος (;) να συμπληρώσουμε εμείς. Πάντως μπράβο του και μπράβο τους, για την κοροϊδία (;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή