Επισκέψεις Στεφανή σε 424 ΓΣΝΕ-113 ΠΜ-ΠΑΜΑΚ στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής μετέβη στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 6 Απριλίου 2021, όπου πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων και συναντήσεων.

Επισκέφθηκε το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (ΓΣΝΕ), όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Ταξίαρχο Γεώργιο Γκούβα και συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας.

Στη συνέχεια, μετέβη στην 113 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ), όπου έχει την έδρα του ο Σύλλογος Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων (ΣΙΣΟ) και παρακολούθησε τις εργασίες αναπαλαίωσης του τεθωρακισμένου οχήματος Μ8.

Συναντήθηκε με τη Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Έλενα Ράπτη, με την οποία εξέτασαν την πορεία του σχεδίου ενημέρωσης του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων για ζητήματα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Τέλος, πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριο Κούβελα και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) Καθηγητή κ. Στυλιανό Κατρανίδη, κατά τις οποίες συζητήθηκαν για θέματα αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας με το ΠΑΜΑΚ.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ο κυριος τα εχω ξεπουλησει ολα για τη καρεκλα. Τα νοσοκονεια ειναι για τιυς ενστολους μονο κ οχι για ολη την υφηλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτογραφίσεις, επισκέψεις, συναντήσεις, παρακολουθήσεις, όλο και κάτι θα μείνει. Το σίγουρο είναι ότι στα γεράματα του που τώρα έχει μπει, θα έχει πλούσιο φωτογραφικό αρχείο για να δείχνει σε αλλα γερόντια σε κάποια δομή προστασίας ηλικιωμένων σε κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή