Τρίκαλα: Αιφνίδιος θάνατος 36χρονου Λοχαγού

Τρίκαλα: Αιφνίδιος θάνατος 36χρονου Λοχαγού

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία ο αιφνίδιος θάνατος του Βασίλη Τζόκα, στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων -όπου δίδαξε κιόλας μετά την αποφοίτησή του- στα 36 του χρόνια έφερε το βαθμό του Λοχαγού.

Παντρεμένος με την Κατερίνα, ήταν πατέρας ενός κοριτσιού 8 ετών, όντας άριστος οικογενειάρχης, όπως και στέλεχος του Ελληνικού Στρατού.

Τα καλοκαίρια περνούσε πολλές μέρες στο χωριό καταγωγής του, την Κορυφή Τρικάλων, όπου μάλιστα έκανε must το κολύμπι στα νερά του Αχελώου. Ο αιφνίδιος θάνατός του βύθισε στο πένθος φίλους και γνωστούς, και αφήνει απαρηγόρητους τους γονείς του Ηλία (Λεωνίδα) και Ευαγγελία.

Ζούσε στην Αθήνα, όπου και υπηρετούσε. Ωστόσο η σορός του μεταφέρεται στα Τρίκαλα για την Εξόδιο Ακολουθία, στη 1 μ.μ. του Σαββάτου εκ του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής, όπου και το πατρικό του.


ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. όταν κάποτε ήμουν στη ΣΠΖ, το 80% των Ανθλων ΠΖ είχε βρεθεί με υψηλή χοληστερίνη. Μήπως πρέπει να υπάρξει σοβαρός ιατρικός φάκελος για κάθε στέλεχος ώστε να "παρακολουθούνται" οι παθήσεις και να γίνεται μάθημα για τις μελλοντικές επιπτώσεις? (το αναφέρω σε περίπτωση που το αίτιο ήταν η απόφραξη αρτηριών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή