Τρέμουν οι Τούρκοι το ενδεχόμενο Ελληνικών F-35 που θα μπορούν να βομβαρδίσουν κάθε γωνιά της Τουρκίας–8 MMSC δίνουν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα!

Τι αναφέρει ο αρθρογράφος της φιλοκυβερνητικής Γενί Ακίτ Ιμπραήμ Καρατάς για την ισχύ των F-35. Τι λένε οι ειδικοί

Τούρκος δημοσιογράφος, ο οποίος επικαλείται την γνώμη ειδικών, αναφέρει σε άρθρο του στo yeniakit.com ότι τα ελληνικά F-35 θα μπορούν να βομβαρδίσουν όπου θέλουν στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο της φιλοκυβερνητικής Γενί Ακίτ Ιμπραήμ Καρατάς, «το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό των F-35 είναι ότι δεν τα βρίσκουν τα ραντάρ».

«Αυτό το αεροπλάνο μοιάζει με πουλί 150 χιλιόμετρα μακριά. Έτσι, για παράδειγμα, ένα ελληνικό F-35 μπορεί να έρθει και να βομβαρδίσει οπουδήποτε εύκολα», αναφέρει.

Ωστόσο, σύμφωνα με γνώμη ειδικού που επικαλείται, «ο βομβαρδισμός του F-35 σημαίνει ότι θα αποκαλυφθεί, και στην περίπτωση αυτή, κυνηγούνται εύκολα από τα τουρκικά F-16 ή τα τουρκικά συστήματα αεροπορικής άμυνας», επειδή τα F-35 δεν είναι μαχητικά.

«Έτσι, όπως σημείωνεται, σε αυτήν την περίπτωση, οι Τούρκοι θα έχουν χτυπήσει ένα αεροπλάνο 100 εκατομμυρίων δολαρίων με έναν πύραυλο 1 εκατ.

Οι Έλληνες αγόρασαν και Rafale όπως γνωρίζετε. Ο ειδικός μου είπε ότι τα Rafale είναι καλύτερα από τα F-16.

Η Τουρκία έχει δύο επιλογές, ή Su-35 ή Eurofighter Typhoon.

Το καλύτερο όμως είναι το ρωσικό μαχητικό. Έχει πανίσχυρο ραντάρ που μπορεί να δει τα F-35 από τα 80 χλμ, έχει πολύ καλά οπλικά συστήματα.

Αν η Ρωσία μας δώσει τους κωδικούς τότε αυτό θα πάρουμε».

Την ίδια ώρα, οκτώ MMSC δίνουν οι Αμερικανοί στην Ελλάδα, με την Lockheed Martin, να βγαίνει στην αντεπίθεση για να κάνει την καλύτερη πρόταση.

«Εργαζόμαστε για να μεταφέρουμε τη ναυτική μας ικανότητα στο Ελληνικό Ναυτικό με τις Multi-Mission Surface Combatant. Αυτή την εβδομάδα η ομάδα μας επισκέφτηκε ελληνικά ναυπηγεία για να συζητήσει πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για να παραδώσουμε αυτήν την ικανότητα στην Ελλάδα», ανέφερε η εταιρεία την Παρασκευή.

«Εάν ένα Ναυτικό χρειάζεται περισσότερες αντι-αεροπορικές ή αντι-υποβρυχιακές δυνατότητες, ο σχεδιασμός του πλοίου μπορεί να τροποποιηθεί για να καλύψει αυτές τις ανάγκες», ανέφερε σε δήλωσή της η εταιρεία.

«Οι MMSC είναι ικανές να μεταφέρουν όπλα που πραγματικά θα αλλάξουν το παιχνίδι για την Ελλάδα. Το Πολεμικό Ναυτικό των Η.Π.Α. έχει ήδη επενδύσει σε σημαντικές δυνατότητες για το στόλο του και το Ελληνικό Ναυτικό θα επωφεληθεί από μια ποικιλία οπλικών συστημάτων και αισθητήρων που έχουν ήδη ενσωματωθεί στις MMSC», τονίστηκε στην δήλωση.

Η MMSC είναι μια παραλλαγή των πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ (LCS). Το LCS έχει περισσότερα από 600.000 ναυτικά μίλια κάτω από την καρίνα και πολλές εφαρμογές. Όλα τα επιχειρησιακά σχόλια από αυτές τις αναπτύξεις μεταφέρονται στο MMSC. Το MMSC είναι επίσης εξοπλισμένο με Σύστημα Διαχείρισης Μάχης που προέρχεται από την Aegis.

Σύμφωνα με το defenseworld.net, η Lockheed Martin ετοιμάζει πρόταση για οκτώ MMSC στην Ελλάδα.!!!

ΠΗΓΗ: newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια