Εξώδικο σε δημοσιογράφους απο την ΕΑΑΣ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Εξώδικο σε δημοσιογράφους απο την ΕΑΑΣ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Η Ε.Α.Α.Σ., τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, κοινοποίησε στους δημοσιογράφους Νίκο Μπογιόπουλο, Μανώλη Κοττάκη και στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM 97,8 εξώδικο δήλωση – πρόσκληση – διαμαρτυρία.

Το αίτιο της προαναφερθείσας ενέργεια της Ε.Α.Α.Σ., είναι η κατασυκοφάντηση της Ενώσεώς μας από τον δημοσιογράφο Ν. Μπογιόπουλο, σε εκπομπή του μαζί με τον Μανώλη Κοττάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM 97,8 την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021.

Εκεί, ενώπιον απεριόριστου αριθμού ακροατών του ραδιοφώνου, ο κ. Μπογιόπουλος χαρακτήρισε τα μέλη της Ε.Α.Α.Σ. με ιδιάζουσα χυδαιότητα και ψευδολογία, αποκαλώντας μας «αλήτες απόστρατοι της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών», αποδίδοντάς μας ψευδείς και ανυπόστατες ενέργειες, ότι δηλαδή οργανώνουμε «γιορτές μίσους», ότι αποκαλούμε τον εμφύλιο της εποχής εκείνης ως πόλεμο «κατά των ληστοσυμμοριτών», ότι τέλος επιδεικνύουμε φασιστική νοοτροπία, ότι είμαστε φασίστες και ότι παραβαίνουμε τον νόμο.

Τέτοιου είδους απαράδεκτες συμπεριφορές δεν μπορούν και δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες διότι προσβάλλουν όλους τους συναδέλφους – μέλη της Ενώσεως, αλλά και τις ορφανικές οικογένειες, που βιώνουν την οδύνη και τις δυσκολίες της απώλειας μέλους τους και ταυτόχρονα σπιλώνεται η μνήμη τους από ραδιοφώνου.

Η Ε.Α.Α.Σ., σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση έμπρακτη αναγνώριση του σφάλματος και αποκατάσταση της αλήθειας, θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο και δυνατότητα που προσφέρεται από το Δίκαιο για να την επιβάλει.

Για να δείτε την Εξώδικη Πρόσκληση ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα της Ραδιοφωνικής εκπομπής που αναφέρεται η Εξώδικος Πρόσκλησης:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Κατ'αρχάς επιστρέφουμε όλους αυτούς τους ανοίκειους χαρακτηρισμούς στο πολλαπλάσιο. Μετά, εάν λοιπόν θέλουμε να μας παίρνουν στα σοβαρά και να μας υπολογίζουν, κατευθείαν μήνυση και αγωγή κατά παντός, οι νόμοι υπάρχουν και χρήματα υπάρχουν στην ΕΑΑΣ. Αλλιώς και επειδή η ζημιά έχει γίνει, οι δήθεν τυπικές συγνώμες και τα ανούσια και σαχλαμαριστικα χωρίς νομική υπόσταση διαμαρτυρόμενα εξώδικα, είναι "προφάσεις εν αμαρτίαις". Ακόμα και εδώ ατολμία και ανικανότητα, τι να περιμένουμε πλέον από αυτήν την ένωση, ντροπή και αισχος για την ανοχή της ξεφτίλας, ανίκανοι ακόμη και για την προάσπιση και προστασία βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δηλαδή το επόμενο τι θα είναι να μας βρίσουν χυδαία και ξεδιάντροπα τα παιδιά μας και τις γυναίκες μας και μετά να ρίχνουν μολότοφ στα σπίτια μας; Γιατί αυτή η κατασυκοφαντιση εκεί οδηγεί με τα αχαρακτηριστα αυτά ανθρωπάρια ως ηθικούς αυτουργούς. Κατά τα άλλα όταν κάποιοι ήταν ε.ε. έδειχναν την "δύναμη" τους σε κανένα μικρό αξιωματικό ή υπαξιωματικό και αυτό εάν δεν είχε κάποιον από πίσω. Θλίψη για την συνεχιζόμενη κατάντια μερικών αποστράτων (όχι φυσικά του συνόλου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα γραφόμενά σας δεν τιμούν εσάς, όχι αυτούς τους οποίους κατηγορείτε!

      Διαγραφή
  2. Οταν εγώ έγραφα οτι εγινε μιση δουλειά στο ΕΑΤ /ΕΣΑ στο Μπογιατι τοτε ,δεν με άκουγαν.Λουστήτε τα τώρα.Ο ΥΕΘΑ τι γνώμη έχει?Θα μου πείς τι γνώμη να εχει τουτο?Οσο για το Μπογιόπουλο?Το οτι γιαρτάζει της Αγίας Βαρβάρας προστάτιδα του Πυροβολικού μας και των βλημάτων τα λέει ολα,ας τον λένε Νικολαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κύριος Μπογιόπουλος είναι ο Μπογιόπουλος! Ο λόγος του είναι γεμάτος μίσος και φανατισμό. Πολύ καλά το χειρίστηκε η Ε.Α.Α.Σ. Εμένα μου ήρθε στην αρχή η ιδέα να κάνουμε κατ' ευθείαν μήνυση, αλλά ο χειρισμός από την Ένωση είναι αριστούργημα, προϊόν πολύ έξυπνου συλλογισμού και μπράβο σ' αυτό το μυαλό που το συνέλαβε και στο Δ.Σ. και τον Πρόεδρο που το υλοποίησαν. Τώρα, είτε ο κύριος Μπογιόπουλος θα ζητήσει εξευτελιστική για τον ίδιο και την ιστορία του συγγνώμη, πράγμα πολύ δύσκολο, είτε δε θα το πράξει που είναι και το πιθανότερο και θα ακολουθήσει η αγωγή (και γιατί όχι και η μήνυση). Διπλό το κέρδος! Καί θα αναδειχθεί η καλοπροαίρετη διάθεση των Αποστράτων που ο κύριος αυτός εξύβριζε καί ο κύριος Μπογιόπουλος θα πληρώσει! Εύγε, κύριε Πρόεδρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή