Έβρος: Ποιοι Ταξίαρχοι αναλαμβάνουν – Όλες οι τοποθετήσεις

Οι αποφάσεις για τις τοποθετήσεις των Ταξιάρχων σε διάφορες στρατιωτικές μονάδες του Έβρου και οι νέοι Διοικητές τους, ολοκληρώθηκαν σήμερα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, οι νέοι Ταξίαρχοι που αναλαμβάνουν είναι:

Ο Ταξίαρχος Γεώργιος Μπογδάνος αναλαμβάνει Υποδιοικητής της 16ης Μεραρχίας Διδυμοτείχου προερχόμενος από το ΓΕΣ

Ο Ταξίαρχος Χριστοδούλου Π. αναλαμβάνει Υποδιοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού Αλεξανδρούπολης προερχόμενος από την 23η ΤΘΤ.

Ο Εβρίτης Ταξίαρχος Δημήτριος Αραμπατζής, αναλαμβάνει Διοικητής της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας που βρίσκεται στο Σουφλί, στη θέση του μέχρι πρότινος Ταξιάρχου Χρήστου Μπακιρτζή που αναλαμβάνει Επιτελάρχης στο Δ’ Σώμα Στρατού.

Ο Ταξίαρχος Παντζιώκας Δημήτριος αναλαμβάνει Διοικητής της 31 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας που βρίσκεται στην Καβησσό Φερών, στη θέση του Ταξίαρχου Κωνσταντίνου Δαλάκη που πηγαίνει Διοικητής στην ΣΜΥ (Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών) στα Τρίκαλα.

Ο Ταξίαρχος Βασιλόπουλος Βασίλειος αναλαμβάνει Διοικητής στην 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία του Προβατώνα Σουφλίου, προερχόμενος από το ΓΕΣ.

Ο Ταξίαρχος Βαλσαμίδης Δημήτριος, αναλαμβάνει Διοικητής στην 30 Μηχανοκίνηtη Ταξιαρχία του Λαγού Διδυμοτείχου προερχόμενος από το ΓΕΣ.

Ο Ταξίαρχος Κολέζας Αναστάσιος αναλαμβάνει Διοικητής της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας “ΡΙΜΙΝΙ” στην περιοχή της Ορεστιάδας προερχόμενος από το ΓΕΣ, στη θέση του Χατζηγεωργίου Θ.

Ο Ταξίαρχος Κωστούλας Ιωάννης αναλαμβάνει Διοικητής στην 23 ΤΘΤ της Αλεξανδρούπολης, προερχόμενος από το ΓΕΕΘΑ.

Ευχόμαστε σε όλους τους Ταξιάρχους που ανέλαβαν Διοικητές στις Μονάδες του Έβρου, αλλά και σε όσους αποχώρησαν από αυτές για νέες θέσεις ευθύνης στην περιοχή ή αλλού, κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια