Εξώδικη διαμαρτυρία Αξκου ε.α. προς ΥΕΘΑ για την παρακράτηση του ν.4093/12 στα Μ.Τ.

Εξώδικη διαμαρτυρία Αξκου ε.α. προς ΥΕΘΑ για την παρακράτηση του ν.4093/12 στα Μ.Τ.

Εξώδικο του Πλωτάρχη ε.α. Π. Σταμάτη ΠΝ στον ΥΕΘΑ Νικόλαο I. Παναγιωτόπουλο για την παρακράτηση του ν.4093/12 στα Μετοχικά Ταμεία στο οποίο αναφέρεται:

Η νομοθετική ρύθμιση που επιχειρείται να καταθέσετε ενόψει των εκκρεμών δικών που έχουν ήδη ξεκινήσει από τους αποστράτους- μερισματούχους είναι ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της δικαστικής εξουσίας, δηλαδή ενώ το ζήτημα εκκρεμεί στα Ελληνικά δικαστήρια το ρύθμισε τελικά ο νομοθέτης και όχι η αρμόδια δικαστική αρχή.

Όπως έχει κρίνει το ΕΔΔΑ ή αρχή της υπεροχής του δικαίου και η έννοια της δίκαιης δίκης που κατοχυρώνει το άρθρο 6 της ΕΣΔΑ εμποδίζουν την επέμβαση της νομοθετικής εξουσίας στη δικαστική εξουσία με σκοπό τον αποκλεισμό της δικαστικής λύσης της διαφοράς. Υπάρχει δε περίπτωση η νομοθετική ρύθμιση να επηρεάσει δυσμενώς την δικαστική κρίση παρά την μέχρι τότε νομολογία.

Εν κατακλείδι δεν χρειάζεται καμία νομοθετική πρωτοβουλία από Εσάς, απλά μια απλή Γνωμοδότηση από το ΝΣΚ ή μια οδηγία που να αναφέρει ότι πρέπει να σταματήσει, η παρακράτηση του ν.4093/12 και τα ΔΣ των Μετοχικών Ταμείων να επιστρέψουν τα μη νομίμως παρακρατηθέντα σύμφωνα με την οικονομική τους δυνατότητα.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως να δώσετε τις απαραίτητες οδηγίες για την οριστική και δίκαιη επίλυση του θέματος, καθώς τα χρήματα από τις κρατήσεις δεν μας έχουν επιστραφεί αλλά είναι κατατεθειμένα στην ΤτΕ.

Το πλήρες κείμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας έχει ως εξής:


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Θα τα πουμε στις εκλογές.Δεν ξεχνω και το 100άρικο που δεν μου εδωσες τα περσινα Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή