Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Διατηρητέοι 3 Αντιστράτηγοι-Αποστρατεύεται ένας-Ποιος Υποστράτηγος προάγεται

Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Διατηρητέοι 3 Αντιστράτηγοι-Αποστρατεύεται ένας-Ποιος Υποστράτηγος προάγεται

Κρίση Αντιστρατήγων Ελληνικής Αστυνομίας

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή (2) Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε τους κατωτέρω Αντιστρατήγους Αστυνομίας, ως ακολούθως:

Διατηρητέους τους:

Ανδρέα Δασκαλάκη

Κωνσταντίνο Σκούμα

Κωνσταντίνο Λαγουδάκη

Ευδόκιμα τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του τον Παναγιώτη Ντζιοβάρα, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Προϊσταμένου Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Υποστρατήγων Αστυνομίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του lawandorder.gr, τη θέση του Αντιστρατήγου Παναγιώτη Ντζιοβάρα, ο οποίος αποστρατεύτηκε, αναλαμβάνει με την προαγωγή του σε αντιστράτηγο ο Γιώργος Γιάννινας, Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής.

Ο Γεώργιος Γιάννινας,ο πρώτος υποστράτηγος στην επετηρίδα των αξιωματικών αναμένεται να καταλάβει την θέση του Αντιστρατήγου που παρέδωσε με την αποστρατεία του ο επίσης Ηπειρώτης Παναγιώτης Ντζιοβάρας.

Έτσι διακόπτεται μια κακή παράδοση που ήθελε τους Αττικάρχες να αποστρατεύονται, θυμίζοντας τους Λιούκα, Ασημακόπουλο, Ψωμά, Παπαζαφείρη που έληξαν τη θητεία τους από τη θέση του Γενικού Αστυνομικου Διευθυντή Αττικής.

Κατά συνέπεια θα αναλάβει τη θέση του Γενικού Επιθεωρητή της Αστυνομίας και κατά πάσα πιθανότητα εκείνη του Επιθεωρητή Νότιας Ελλάδος.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Γιάννινας θήτευσε ως επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια