Δομή στον Έβρο... και «στρατηγικοί κολοσσοί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δομή στον Έβρο... και «στρατηγικοί κολοσσοί» (ΒΙΝΤΕΟ)


ΔΙΑΒΑΖΩ στη «δημοκρατία» ότι δημιουργείται νέα δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών στον Έβρο.

Από τον Χρήστο Μπολώση

Προφανώς έχουμε να κάνουμε με ηλίθιους, οι οποίοι δεν έχουν ιδέα ούτε πού βρίσκεται ο Έβρος ούτε ποια ιδιαιτερότητα (όχι τη γνωστή...) έχει.

Το ρεπορτάζ αναφέρει και το εξής εξωφρενικό: «Η νέα δομή θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στον νέο φράχτη στον Έβρο». Μάλλον νομίζουν ότι απευθύνονται σε ντιπ κατά ντιπ βλάκες. Δηλαδή όσοι θα φιλοξενούνται εκεί θα αποτελούν και την εφεδρεία για την προάσπιση του φράχτη; Νέα στρατιωτική τακτική στον ορίζοντα.... Το ΥΠΕΘΑ συμφωνεί;

Βέβαια, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ορεστιάδας (ΔΣΟ), που διαμαρτύρεται εντόνως για τη νέα δομή (τη νέα πυριτιδαποθήκη, καλύτερα) που θα γίνει στο χωριό Φυλάκιο Ορεστιάδας, μόλις 16 χιλιόμετρα από τη μεθόριο, έχει διαφορετική (τη σωστή) άποψη.

Αλλά ποιος είναι ο ΔΣΟ και τι ξέρουν αυτοί από αναχώματα, από Πράσινες Πόρτες, από εισέχουσες του Τριγώνου Καραγατς ή από κοιτοστρώσεις του Άρδα, μπροστά στους στρατηγικούς κολοσσούς που λέγονται Μηταράκης και Μητσοτάκης;

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 08/01/2021 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Νότης Μηταράκης: Δεν δημιουργείται νέα δομή στον Έβρο

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, μιλά για τη δομή φιλοξενίας στον Έβρο στη σημερινή (08-01-2021) εκπομπή του OPEN. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια