Ο Αρχηγός ΓΕΣ στον Μητροπολίτη Σύμης Χρυσόστομο (ΦΩΤΟ)

Ο Αρχηγός ΓΕΣ στον Μητροπολίτη Σύμης Χρυσόστομο (ΦΩΤΟ)

Ι.Μ.Σύμης: Την Κυριακή 20η Δεκεμβρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύμης κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από τον Δήμαρχο κ. Ελευθ. Παπακαλοδούκα και τις λοιπές τοπικές Αρχές της Σύμης, υπεδέχθη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο κ. Χαράλαμπο Λαλούση ο οποίος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Σύμη εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων και του Αγίου Δωδεκαημέρου, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 95ης Α.Δ.Τ.Ε Υποστράτηγο κ. Δημήτριο Χούπη και τον Διοικητή Δ.Α.Ν. Σύμης.

Ο Αρχηγός έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο με ιδιαίτερη χαρά και αντάλλαξε μαζί του εγκάρδιες ευχές και εόρτια δώρα. Ακολούθως μετέβη στις εγκαταστάσεις της Δ.Α.Ν. Σύμης, όπου ευχήθηκε εορτίως στους Φρουρούς του Αιγαίου μας, οι οποίοι με ηθικό υψηλό, φρόνημα ακμαίο, αισιοδοξία και σθένος, διασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα.

Τέλος ο Αρχηγός μετά της συνοδείας του, αφίχθη στην Ι. Μονή Πανορμίτου, όπου αναμενόταν από τον Καθηγούμενο π. Αντώνιο, ο οποίος με χαρά τους καλοσώρισε και τους οδήγησε στο Καθολικό για να προσκύνησαν την θαυματουργό Εικόνα του Ταξιάρχου. Έπειτα οι υψηλοί επισκέπτες απόλαυσαν τα πατροπαράδοτα κεράσματα και την Μοναστηριακή φιλοξενία.

Κλικ για μεγέθυνση:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια