Στο ΝΙΜΤΣ ο Στεφανής- Ενημερώθηκε για τη λειτουργία του εν μέσω κορονοϊου (ΦΩΤΟ)

Στο ΝΙΜΤΣ ο Στεφανής- Ενημερώθηκε για τη λειτουργία του εν μέσω κορονοϊου (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στο ΝΙΜΤΣ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020, επισκέφθηκε το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ). Ενημερώθηκε από τη Διοίκηση για την οργάνωση του Νοσοκομείου στο πλαίσιο συνδρομής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Από πότε συνταξιούχοι πρώην ένστολοι και νυν διορισμένοι υπάλληλοι, έχουν ε.ε. ταγματάρχες για "ορντινάτσες" να κουβαλούν παραφουσκωμένες τσάντες (δεν μας ενδιαφέρει το περιεχόμενο) και μάλιστα βλακωδώς εμφανέστατα; Δεν είναι πλέον στο στράτευμα, δεν διοικούν ΚΑΝΕΝΑΝ. Για την ιστορία, υπήρχαν και υπάρχουν αρχηγοί και γενικά ανώτατοι που δεν συνηγορούσαν-ούν σε τέτοιου είδους οθωμανικά κατάλοιπα που προκαλούν αρνητικότατες εντυπώσεις στις ΕΔ και στον Ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''Είμαστε ευρωπαϊκός στρατός'' : απάντηση διοικούντος που αν δεν τον πάει ως άνθρωπο/ως χαρακτήρα το προσωπίκό που διοικεί,απλά βγαίνει χαμένο.Ασχέτως αν είναι άψογοι στην εργασία τους και άλλων υποχρεώσεων τους.Νοοτροπία ανατολίτη ντυμένο με όμορφα ευρωπαϊκά λόγια

      Διαγραφή
  2. Όπως οι ναρκομανείς ψάχνουν τη δόση τους, έτσι βγήκε και αυτός εν μέσω καραντίνας να τραβήξει μια τζούρα εξουσίας. Τελευταίες μέρες στο άλογο και τις απολαμβάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή