Έγγραφο ΓΕΣ για χορήγηση ειδικής αδείας απουσίας λόγω COVID-19 με παρέμβαση ΠΟΜΕΝΣ

Έγγραφο ΓΕΣ για χορήγηση ειδικής αδείας απουσίας λόγω COVID-19 με παρέμβαση ΠΟΜΕΝΣ

Η ΠΟΜΕΝΣ δημοσιοποίησε το παρακάτω έγγραφο του ΓΕΣ, αναφορικά με την χορήγηση ειδικής αδείας απουσίας λόγω COVID-19 στο προσωπικό ΣΞ

Ειδικότερα:

1. Σας γνωρίζουμε, σε εκτέλεση του (η) σχετικού κατόπιν έκδοσης του (ζ) ομοίου και σε συνεχεία των (ε) και (στ) σχετικών, ότι στο πλαίσιο προστασίας από τη μετάδοση του κορωνοϊού (COVID-19), καθορίζονται τα παρακάτω:

α. Η χορήγηση ειδικής αδείας απουσίας στο προσωπικό που ανήκει στις ομάδες αυξημένου κίνδυνου, αποτελεί πλέον υποχρέωση της Υπηρεσίας, τηρώντας τις υποβλεπόμενες διαδικασίες, όπως αυτές καθορίζονται με το (γ) σχετικό.

β. Δεδομένης της εξέλιξης της πανδημίας και συνεπεία της πλήρους αναστολής λειτουργίας σχολικών μονάδων, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, συνεχίζεται η χορήγηση αδείας ειδικού σκοπού στο προσωπικό που τη δικαιούται, όπως προβλέπεται με το (β) σχετικό.

2. Επισημαίνεται ότι, αποτελεί ατομική ευθύνη η σχολαστική τήρηση των μέτρων, δίνοντας έμφαση στην τήρηση της ατομικής υγιεινής, στη χρήση μάσκας και στους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης

3. Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας

Το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια