ΓΕΑ: Έγκριση εφάπαξ χορήγησης ΗΕΕ στο προσωπικό Μονάδων-Υπηρεσιών της ΠΑ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΓΕΑ: Έγκριση εφάπαξ χορήγησης ΗΕΕ στο προσωπικό Μονάδων-Υπηρεσιών της ΠΑ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Σύμφωνα με απόσπασμα του παρακάτω έγγραφου του ΓΕΑ, που δημοσιοποίησε η ΠΟΜΕΝΣ, εγκρίνεται η εφάπαξ χορήγηση αποζημίωσης στο πρασωπικό που υπηρετούσε ή υπηρετεί σε Μονάδες-Υπηρεσίες της ΠΑ, ως ακολούθως:

α. Οκτώ (8) ημερών εκτός έδρας (ΗΕΕ) για το Στρατιωτικό Προσωπικό και πεντέμιση (5,5) (ΗΕΕ) για το Πολιτικό Προσωπικό, των Μονάδων - Υπηρεσιών του Παραρτήματος «Α».

β. Πέντε (5) (ΗΕΕ) για το Στρατιωτικό Προσωπικό και τρεισήμισι (3,5) (ΗΕΕ) για το Πολιτικό Προσωπικό, των λοιπών Μονάδων - Υπηρεσιών της ΠΑ.

γ. Δεκαπέντε (15) (ΗΕΕ) για το Στρατιωτικό Προσωπικό και δέκα (10) (ΗΕΕ) για το Πολιτικό Προσωπικό που υπηρετεί σε ΤΕΠ, ΜΕΘ και πτέρυγες Covid-19, για τις κινήσεις που πραγματοποίησαν στα πλαίσια εκτέλεσης των καθηκόντων τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το σχετικό έγγραφο:

Επιπρόσθετα με ανακοίνωσή της η ΠΟΜΕΝΣ χαιρετίζει την ανταπόκριση της Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας στο αίτημα της Ομοσπονδίας που είχε κατατεθεί από τις 02 Σεπτεμβρίου 2020, για την καταβολή ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ σε ΗΕΕ, σε όλους τους συναδέλφους της (που υπηρετούν σε ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, ΓΕΕΘΑ, ΥΠΕΘΑ), για την συμμετοχή τους στην αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα των ΕΔ.

Όλη η ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ ΕΔΩ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια