Στρατός Ξηράς: 10.000 νεοσύλλεκτοι αναμένoνται το Νοέμβριο στην πολυπληθέστερη ΕΣΣΟ της χρονιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Στρατός Ξηράς: 10.000 νεοσύλλεκτοι αναμένoνται το Νοέμβριο στην πολυπληθέστερη ΕΣΣΟ της χρονιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ένοπλες Δυνάμεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Αλατζά για το OPEN TV, δηλώνουν έτοιμες να διαχειριστούν την πολυπληθέστερη ΕΣΣΟ της χρονιάς, την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου (2020 ΣΤ΄/ΕΣΣΟ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ανοιχτού Καναλιού, 10.000 οπλίτες αναμένονται στα μέσα του επόμενου μήνα να παρουσιαστούν στο στράτευμα. Θα καταταγούν όλοι στα κέντρα και στους νεοσύλλεκτους θα γίνει γρήγορο τεστ. Θα φορούν όλοι μάσκες και θα τους προσφερθεί όπως γίνεται, άλλωστε, μέχρι σήμερα και το σχετικό βαλιτσάκι με τα αντισηπτικά.

Επίσης, στα μέτρα για τη διαχείριση της πολυπληθούς ΕΣΣΟ που έχει αποφασίσει το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας συμπεριλαμβάνεται και η σίτισή τους ανά βάρδιες, προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Γενικό Επιτελείο Στρατού την ερχόμενη εβδομάδα θα θέσει σε λειτουργία στο 700 ΣΕ (Στρατιωτικό Εργοστάσιο), που βρίσκεται στο Κερατσίνι, ένα καινούριο σύγχρονο μηχάνημα, το οποίο θα παράγει 200.000 μάσκες την εβδομάδα. Οι μάσκες θα χρησιμοποιούνται και για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων των στρατευσίμων αλλά και θα διατίθενται για τις ανάγκες του εθνικού συστήματος υγείας μετά την απόφαση ότι θα υπάρχει παντού, καθολική χρήση μάσκας κατά του κορονοϊού.


ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια