Εγκαλούν στρατιωτικούς: «Δεν έπιανε» το κινητό τους ενώ ήταν σε κανονική άδεια

Εγκαλούν στρατιωτικούς: «Δεν έπιανε» το κινητό τους ενώ ήταν σε κανονική άδεια

Σε απολογία καλούνται στρατιωτικοί επειδή δεν «ήταν δυνατή η επικοινωνία» μαζί τους τις πρώτες ώρες της επιφυλακής στις 10 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα εγκαλούν στρατιωτικό γιατί «το κινητό του δεν έπιανε»,με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί στη μονάδα του με καθυστέρηση ενώ ο άνθρωπος ήταν σε κανονική άδεια.

 Να πούμε δύο πράγματα στους «αδέκαστους» που ζητούν την απολογία:

Αν δεν ξέρουν ότι βρισκόμαστε σε μια χώρα στην οποία υπάρχουν «νεκρά» σημεία στα οποία δεν πιάνουν και οι ΤΡΕΙΣ εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, τότε σίγουρα δεν ζουν σε αυτή την χώρα αλλά προφανώς στην... Ελβετία.

Επίσης να γίνει κατανοητό ότι και οι στρατιωτικοί είναι κανονικοί άνθρωποι με σάρκα και αίμα, με οικογένειες, με κοινωνικό περίγυρο και συνεπώς παίρνουν και άδειες καλοκαιρινές όπως και οι υπόλοιποι σε αυτή την χώρα.

Είναι φυσιολογικό λοιπόν να τύχουν διάφορα και να μην έχουν ανταπόκριση στρατιωτικού σε ετοιμότητα για επίθεση με το «πρώτο φως» της ημέρας.

Οι στρατιωτικοί στο σύνολο τους ανταποκρίθηκαν άψογα στην κατάσταση επιφυλακής η οποία προέκυψε σε μία περίοδο όπου οι περισσότεροι βρίσκονταν σε κανονική άδεια και ήταν διακοπές. Πάρα πολλοί επέστρεψαν ενώ βρίσκονταν στη πρώτη ημέρα διακοπών τους και επιβαρύνθηκαν οικονομικά αφού έχασαν όλα όσα είχαν ήδη πληρώσει.

Δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς καθώς ξέρουν ότι «τα έχει αυτά η δουλειά» παρά το γεγονός ότι έχασαν πολλά χρήματα και εισέπραξαν την γκρίνια συζύγων και συντρόφων (είναι γνωστό πως οι στρατιωτικοί έχουν τις πιο δύσκολες συνθήκες για να κάνουν οικογένεια).

Λίγο κατανόηση λοιπόν από κάποιους για τα αυτονόητα...


ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ;;; ΛΕΩ ΑΝΤΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑ;; ΕΤΣΙ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ...ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ.....🤔 ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΡΑΝ;; .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήμουν εγκαλούμενος,θα ζητούσα την απόφαση του Π.τ.Δ. που λέει ότι ανακαλούνται οι άδειες.Απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή