Γιατί καλούνται να απολογηθούν δεκάδες Στρατιωτικοί

Βροχή πέφτουν οι κλήσεις για απολογία σε στρατιωτικούς μετά τα γεγονότα του Έβρου.

Γράφει ο Κώστας Αττίας

Κλήσεις για απολογία δέχονται δεκάδες στρατιωτικοί τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες του USAY.gr.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο οι στρατιωτικοί πρέπει να δώσουν εξηγήσεις επειδή κατά την περίοδο της ανάκλησης των αδειών κατά τα γεγονότα στον Έβρο δεν κατέστη δυνατός ο άμεσος εντοπισμός τους με τους ίδιους πάντως να λένε τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις πως καλούνται να απολογηθούν επειδή δεν είχε σήμα ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας και ενώ οι ίδιοι έσπευσαν άμεσα να παρουσιαστούν στις μονάδες τους.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Τα ιδια και τα ιδια..
    Οι πουθεναδες στρατοφοβικοι "διοικητες" με καταλοιπα και κομπλεξ, εναντια στην πραγματικότητα του καπιταλισμου των @@@@@ ιδιωτικων εταιριών παροχης υπηρεσιων κινητης (λεμε τωρα) που παρασιτουν δεκαετιες στη χωρα και κανουν κατα το καυλουν διχως κανενα ελεγχο..
    Κατα τα αλλα wind και ΓΕΣ..
    Vodafone , αλλα καρτ σημα..
    Και cosmote, η εταιρεία που λεει μας ενωνει, αλλα το μονο που κανει ειναι να χρεωνει μαμισιατικα..
    Α ρε Ελλαδιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαυξάνω για τις εταιρείες κινητής & σταθερής, ανελέητες, ανεξέλεγκτες κάνουν ότι γουστάρουν και κανείς δεν εχει τα μπαλάκια να τις ταρακουνήσει. Εδικά οτε & cosmote ζουν μόνο για να μισθώνουν τις γραμμούλες (ξεφύγαμε λίγο αλλά τους χρειάζεται).

      Διαγραφή
  2. Καταρχήν το τηλ είναι ιδιωτικό και εαν θέλω απαντάω γιατί το πληρώνω απο την τσέπη μου και οχι η υπηρεσία ,όταν γίνεται ανάκληση αδειών υπάρχουν συγκεκριμένες ενέργειες που πρέπει να γίνουν έγιναν αυτές απο τους Δκτες; .

    ΑπάντησηΔιαγραφή