Στεφανής: Oι Ένοπλες Δυνάμεις παρέχουν στέρεη βάση για ευημερία και πρόοδο της πατρίδας


«Την τελευταία περίοδο έγιναν μέσα σε ελάχιστους μήνες πράγματα ετών. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το τι έχει γίνει. Με σωστή οργάνωση, βασιζόμενοι πάνω στο διεθνές δίκαιο, υλοποιούμε το όραμα του κ. πρωθυπουργού». Αυτά, μεταξύ άλλων, τόνισε την Παρασκευή (07/08/2020), από το δημαρχείο του Δήμου Τρικκαίων ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, μετά το τέλος της συνάντησης με το δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου

Μάλιστα ο υφυπουργός προσέθεσε και τα εξής:

«Από την πλευρά μου και ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, θα ήθελα να πω ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκείνες που παρέχουν τη στέρεη βάση, έτσι ώστε όλο το πλαίσιο και το σχέδιο για την πατρίδα μας να ολοκληρωθεί. Στόχος μας είναι η ευημερία και η πρόοδος της πατρίδας και οι Ένοπλες Δυνάμεις παρέχουν την ισχυρή βάση για αυτό. Οι Έλληνες πολίτες μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκπαιδευμένες, εξοπλισμένες και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν».

Όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, η συνάντηση αφορούσε σε εκκρεμή ζητήματα αλλά και κάποια άλλα ζητήματα, τα οποία, όπως εξήγησε, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ως προς την επίλυσή τους. Οι κ. Παπαστεργίου και Στεφανής αντήλλαξαν συμβολικά δώρα, ενώ ακολούθησε ενημέρωση του κ. Στεφανή για θέματα ειδικού ενδιαφέροντος και για το στρατόπεδο «Πούλιου», με αυτοψία του, παρόντος και του γενικού γραμματέα του Δήμου, Θωμά Παπασίκα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: skai.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

 1. Ασε μας ρε Στεφανή .Τώρα με τον καινούργιο νόμο για τις μειώσεις στις κρατήσεις στις συντάξεις των εργαζόμενων συνταξιούχων ,την βόλεψες για τα καλά ,αλοίμονο απο εμάς που στηριζόμαστε μόνο στη συνταξή μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολλά λόγια χωρίς την παραμικρή ουσία, πολλές δημόσιες εμφανίσεις χωρίς να προσφέρουν τίποτε παρά μόνο στο εγώ κάποιων, κάποιοι τελικά είναι πολύ λίγοι για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Πατρίδα μας. Πες ρε κάτι εμψυχωτικό, κάτι που θα αγγίζει τις καρδιά και το μυαλό (hearts and minds), του προσωπικού των στελεχών ειδικά, τζάμπα είναι, όχι ότι το έχουμε ανάγκη αλλά και αυτά μετρούν. Ακόμη και τώρα μερικοί μετρούν τις λέξεις μήπως και τους παρεξηγήσουν στο μέλλον και δεν τους προσλάβουν κάπου αλλού. Τι να πει κανείς, θλίψη, θλίψη και ίσως κάποια δικαιολογημένη απέχθεια; Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω οι ΕΔ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό είναι το μοντέλο επαγγελματία ή/και ανθρώπου που πουλάει τρελλά στις μάζες.Αν ήταν κανένας άσημος αλλά αποδοτικός, δε θα ειχε την ίδια εξέλιξη

   Διαγραφή